Home » Innkjøp og gaver » Nyinnkjøpt vår- og høstkåpe, jippi!

Nyinnkjøpt vår- og høstkåpe, jippi!

I flere år har jeg vært på utkikk etter en kåpe jeg kan bruke når det er for varmt til å bruke vinterkåpe, og for kaldt for dongerijakke. Typisk tidlig vår, sein sommer og på høsten. Kåpa måtte såklart være i en “inafarge”, være passe tykk i stoffet og litt romslig så det er plass til tykke gensere under. Da jeg lunsjet med mormor tidligere denne uka smatt vi innom en klesbutikk som ligger på Grünerløkka, rett ved trikkestoppet Olav Ryes Plass, hvor mormors venninne jobber. Og der, der hang kåpa! Nydelig og perfekt. Klart jeg slo til, etter all tid med leting! Kan ikke si jeg angrer, gitt!

Kåpa er kjøpt hos Boa på Grünerløkka, og er av merket Edith & Ella :-)

Her ser dere forresten også hvordan håret ble etter frisørturen i Risør for en drøy uke siden. Stripet til å matche min egen hårfarge mer, så jeg slipper å styre med hårfarging av ettervekst denne sommeren (bare la håret bli bleika naturlig av sola, herlig!), og nyklippede tupper:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hihi, grattis igjen:D Den var jo kjempefin på, superfina! Håper en kåpe dukker opp for meg snart ogsåå, etter år med leting;)

  2. Kjempefin jakke! Den fargen er helt fantastisk til deg.

    Jeg fant vår-/høstjakke på Gudrun Sjödén nettopp, en grå parkas med mosegrønne detaljer. Veldig fornøyd med den! Plass til ullgenser under og greier. :)

    1. Takk, Ine :-D Å, Gudrun Sjödén! De har sååå mye fint! Håper du legger ut bilde av den en gang :>

  3. Så fin den var! Og det er så deilig når man leter etter “det perfektet” klesplagget, og endelig finner det! :)

  4. Den kåpa var utrolig nydelig, jeg er på utkikk etter akkurat samme type jakke selv! Vet du om de har nettbutikk eller noe? Bor desverre litt langt unna Oslo. Du kledde den kjempegodt! :)

Kommentarer deaktivert.