Home » Innkjøp og gaver » Nyinnkjøpt høstjakke

Nyinnkjøpt høstjakke

Denne digre og varme ulljakka kjøpte jeg på Indiska her om dagen, på salg og greier! Ved første øyekast var det ikke en skikkelig “inajakke”, men etter å ha tittet på den et par ganger, og prøvd den på, fant jeg fram lommeboka. Det at den er så romslig i modellen er nok det som er mest uvant, men også noe som gjør at den er veldig god og varm å ha på! Dessuten er det god plass til en tykk genser under den, noe som gjør at den kan brukes milde vinterdager også. Hurra!

Translation:
New autumn jacket from Indiska

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, den var sykt fin! Den var litt ikke-deg, men samtidig var den veldig deg, om det gir mening.

  1. Takk for det! Skyndt deg på Indiska, så kan du få sikret deg en på salg før de blir utsolgt:>

 2. Så fin! Er skikkelig fint med sånne klær som ikke ser så bra ut ved første øyekast, men så får man dem på og de passer bare perfekt. :-) Så heldige dere er som har høst enda, her er det blitt skikkelig vinter. Med storm og snø.

  1. Takk:-)! Ja, det var ikke bare litt snø heller, utifra bildene på bloggen din! Snø er veldig koselig da:-) Kanskje bare ikke så mye allerede i oktober…

 3. Den var nydelig, Ina! :) Jeg synes den var veldig deg, jeg..! Du kler så godt litt varme farger med sveisen/hårfargen din ;)

 4. Såå fin, ser skikkelig behagelig ut! Grattis :D

  SV:
  Bare hyggelig Ina, jeg er nå dønn ærlig. Å det er slik jeg oppfatter deg! :).
  Ja, det var kjempe koselig å få møtt deg likevel! Veldigveldig hyggelig:) Ja, det ble hennafarge, men ikke på Thomas da, for han var så usikker. Men jeg kjøpte med den som heter Caca Rouge :). Men er litt usikker på om jeg skal bruke den nå eller vente litt. Dog er det fint å ha den iallfall frem til jeg bestemmer meg . Kanskje Thomas tar seg en bit hihi ;)

Kommentarer deaktivert.