Home » Foto » Innkjøp og gaver » Nyeste tilskudd i objektivfamilien min

Nyeste tilskudd i objektivfamilien min

canon-ef-24-105mm-f-4
(Bildet av objektivet er lånt fra hdewcameras.co.uk)

Pengene jeg har tjent på bildelinkene her på bloggen i løpet av 2012, har jeg spart på en egen konto, som skulle gå til kamerautstyr! På toppen av ønskelista har Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM tronet lenge og vel, og da året gikk mot slutten, og jeg fikk en del penger i jul- og bursdagsgave av mormor, bestefar, min filletante og filleonkel, var saken biff, og objektivet ble kjøpt inn! Å ha et zoomobjektiv som dette er alltids praktisk, særlig i begivenheter hvor man i det ene øyeblikket vil ta et nærbilde av noen/noe, for i neste øyeblikk å ta et vidvinkelbilde. Jeg har allerede testet det så smått ut, og er så langt veldig fornøyd! Fastopptikk er og forblir min favoritt, men det er ikke til å stikke under en stol at dette var en lur investering!

Objektivet kjøpte jeg hos Japan Photo, hvor jeg betalte litt ekstra for å få en skikkelig “idiotforsikring” på det. Veldig kjekt å ha hvis uhellet er ute! Min erfaring er også at Japan Photo er flinke til å hjelpe til om man skulle ha problemer med kamerautstyr. Tommel opp!

Translation:
My new baby! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den så spennende ut ;) Sparer som bare det for å få kjøpt meg en skikkelig zoom-linse, til sommern kanskje ;) Gleder meg til å se bildene ;)

    1. Jeg er i alle fall fornøyd! Bildene i det nyeste innlegget (nyttårsinnlegget) og antrekksbildet fra nyttårsaften er tatt med det objektivet. Har du sett deg ut noe objektiv enda?

      1. Er enda ganske usikker på hvor mye jeg ønsker å legge i det. Har hatt et sigma 70-300 i mange år, før det ble ødelagt, og da fikk vi et tamron af70-300 istedet. Billige linser, og det er så på tide på å komme seg over på noe annet, spesielt når de er uten bildestabilisator. Men er usikker på om jeg skal gå over på canon sitt, men må nok lese litt mer om de ulike

        1. Skjønner! Ja, det kan fort bli dyrt. Stabilisator har så mye å si, så det burde i alle fall telle inn! Du får titte litt og se hvilke som lever best opp til dine krav:-)!

Kommentarer deaktivert.