Home » Innkjøp og gaver » Piercingrelatert » Nye ørevekter i messing

Nye ørevekter i messing

IMG_9513

Kjøpte meg et par fine lotusvekter i messing på jobb her om dagen! Disse er fra Diablo Organics, og er 8 mm tykke (vi har igjen et par i 3,2 mm tykkelse). Jeg synes det å bruke vekter i de strukkede hullene i ørene er veldig behagelig, og disse var intet unntak :-) Synes de er supersøte og fine, og jeg er veldig fornøyd!

Translation:
New lotus weights from Diablo Organics for my lobes! Bought them at work (Pinpoint Piercing)

IMG_9530

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hvilken størrelse burde jeg ha om jeg har 12 mm hull i ørene? :)
    Veldig veldig fine, har skikkelig lyst på et par vekter. De med anatomiske hjerter er også utrolig fine!

  2. Så utrolig fine! Jeg fikk anatomiske hjerte-vekter fra Pinpoint av min mor til jul :D Så endelig ble de mine! Plages dog litt med at hullene “lukker” seg litt når jeg har brukt dem en dag, så det er vondt å få i andre plugger igjen. Er det noe man kan gjøre for at de holder seg mer åpne?

    1. Takk:-) Woho, endelig! Gratulerer! Vel, er det trangt å få satt inn smykker igjen etter en dag med vekter (er vanlig det, altså), kan du ta en varm dusj, massere øreflippene med f.eks olivenolje, og sette i det minste smykkeparet du har i din størrelse (noen har jo mindre ytterkanter enn andre, eventuelt single flare-smykker). Er det jeg pleier å gjøre hvis det er litt trangt:-) Det går også an å kjøpe seg et par skineyelets (http://www.pinpoint-smykker.no/butikk/silikon) og bruke sammen med vektene:-)

  3. Fantastisk, Ina :)
    Vil bare si takk for at du har vært en så stor inspirasjon for meg, og spesielt dette med vekttap og å forandre livsstil. Tusen tusen takk for at du har vært til så stor hjelp.

Kommentarer deaktivert.