Home » Innkjøp og gaver » Piercingrelatert » Nye øresmykker

Nye øresmykker

Pinpointkollega Sala har vært på piercingkonferanse i Tyskland, og kom tilbake med en haug fine øresmykker til studioet, og gaver til oss! Med seg til meg hadde han to par plugger i tre fra Omerica Organics i serien Robotsons. Et par med robotbaby og et par med robotpus på. Så snilt! Smykker fra Diablo Organics hadde han også med seg, og blant dem lå et par med turkiseyelets i min størrelse, som såklart ble mine med en gang. Hihi, fornøyd! I morgen skal jeg fotografere alle de nye smykkene så de kan havne i nettbutikken også, og da skal dere få ta en smugtitt på dem her på bloggen. Husk at om dere bestiller derfra får dere 15% rabatt ved å bruke rabattkoden MEWKID i kassa :-)

Translation:
My colleague at Pinpoint came home from a piercing conference in Germany, and gave me two pair of wood plugs for my earpiercings as a present! He also bought a lot of new, nice stuff for the studio, included the turquoise eyelets that I bought for myself straight away.


Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Artige øresmykker!

    Sitter her og ser på veggisoppskrifter du har lagt ut. Inspirerende! Og det ser utrolig godt ut. Har du noen ny oppskrift på lur?

    En ting til: er så glad jeg kom borti bloggen din (den i seg selv er jo herlig), for da ble jeg introdusert for Lush. Det er de beste produktene jeg noen gang har prøvd! De lukter spennende og gir bra resultater.

    1. Takk! Tja, jeg lagde en rett i forrige uke som ble veldig god og som jeg vil dele med dere. Må bare lage den igjen for å få tatt et skikkelig bilde av den :-) Utrolig koselig at du har falt så for Lush (hva er det ikke å elske?!)! Er glad du har opplevd gode resultater med produktene også:-)

Kommentarer deaktivert.