Home » Interiør » “Nye” kjøkkenstoler

“Nye” kjøkkenstoler

Spisestuebord med fire tilhørende stoler fikk vi overta til odel og eie fra dem vi leier leiligheten av. Møblene er kjøpt på IKEA i sin tid, og både Åsmund og jeg har vært veldig fornøyde med dem. Når det er sagt, var setetrekkene i 100% bomull ganske slitne og grå (de skulle vel egentlig være hvite) etter flittig bruk både før og etter at vi kom i hus, så noe måtte gjøres. Løsningen? Vel:

Et skrujern for å løsne puteplata, en liten pakke med tekstilfarge fra Jernia til rundt søtti kroner og en vaskemaskin var alt som skulle til. Fargingen i seg seg selv var superenkelt å få ti; jeg behøvde bare å følge de enkle instruksene i pakningsvedlegget. Resultatet ble om mulig bedre enn forventet, og nå matcher stolene perfekt med de solgule gardinene her i stua. Nydelig!

Kan se for meg at det blir mer tekstilfarging på meg framover, ja ;-) Må bare finne ut hva jeg skal farge først..

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Takk! Ja, det er veldig ofte bare en liten dæsj farge som må til for å “totalforvandle” et møbel (eller fire!)

  1. Så kult! Det var veldig lurt, og mye enklere enn å kjøpe stoff og måle opp for å sy nye trekk. Kjempesmart!

    1. Takk! Ja, å kjøpe et stilig stoff og laget nye hadde nok vært enda kulere, men dette ble en “quick fix” som kostet litt mindre tid og kanskje også penger. Er jo mulig å bytte dem ut seinere eventuelt! Vi er i alle fall meget fornøyde:>

Kommentarer deaktivert.