Home » Stas og moro » Nyåpnet Gudrun Sjödén-butikk i Akersgata 41

Nyåpnet Gudrun Sjödén-butikk i Akersgata 41

Gudrun Sjödéns fargerike klær er godt representert i min garderobe, og da butikken i Nedre Slottsgate skulle flytte til Akersgata 41 ble jeg veldig glad! Det er nemlig enda bittelitt nærmere jobb, og lokalet er stort og fordelt på to etasjer. Hurra! Butikken åpnet dørene idag, men igår kveld var det en form for VIP-førpremiere, og Ine inviterte meg med. Da vi ankom, var det mange spente Gudrun-fans som allerede sto i kø:
IMG_2820
Butikken ble fylt med spente, fargerike kvinner i alle aldre, og åh, for en fin butikk!:
IMG_2827
Den var full av sjarmerende, håndlagde detaljer, håndmalte bilder (av Gudrun selv!), mosaikkgulv og farger:
IMG_2846
Nydelige vinduer rammet inn interiøravdelingen i butikken, og massevis av grønne planter ga en goood stemning:
IMG_2848
Mosaikkdekorert bord og håndmalte stoler også:
IMG_2850
Interiøravdelingen. Jeg kunne flyttet rett inn, hihi! Se bare det turkise hjørneskapet og bildene på veggene:
IMG_2857
I underetasjen var det prøverom og mer fint, samt servering av litt mat og drikke. Hei Ine!:
IMG_2862
Vegetariske munnfuller med masse god smak, samt rykende varm lys gløgg. Perfekt kombinasjon!:
IMG_2865
Flere detaljer fra butikklokalet, hihi:
IMG_2871
Ine og jeg fikk dessuten hilse på, og prate med, selveste Gudrun Sjödén! Designeren og kunstneren som har inspirert meg til å bruke massevis av farger, helt siden mamma introduserte meg for henne for over ti år siden (jeg konfirmerte meg faktisk i Gudrun-kjole til og med!)! For meg var dette skikkelig stort og moro, og hun er virkelig et forbilde. Å være så kreativ, inspirerende, skapende, fargerik og sprek i en alder av 74 år er beundringsverdig, og jeg håper jeg kan være like kul når jeg er på hennes alder. Dessuten er hun opptatt av å skape klær som gleder og inspirerer, for kvinner i alle aldre og fasonger, uten masse kroppspress og uten å la seg påvirke av skjønnhetsidealene som en så ofte møter ellers. Tommel opp altså!:
Gudrun-Sjödén-+-mewkid IMG_2878 IMG_2895 IMG_2902
Etter mer titting i butikken, prating og hygge, knipset jeg noen bilder av Gudrun og Ine, før vi takket for oss:
IMG_2918

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så koselig! Forresten, jeg vet ikke om det er bloggen din eller min pc det er noe galt med, men de siste dagene har den vært ganske vanskelig å loade. Bruker lang tid, noen ganger vil ikke siden vises i det hele tatt. Vet du noe om dette? :)

    1. Kjempe! Ja, one.com, webhotellet som hoaster bloggen, har hatt problemer. Det er til å rive av seg alt håret i frustrasjon av, men nå håper jeg de har fått fikset det!!

Kommentarer deaktivert.