Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Lush » Ny oppbevaringsplass på badet

Ny oppbevaringsplass på badet

Åh, på IKEA fant vi noe skikkelig, skikkelig lurt, nemlig en ny hylle til å ha på badet! I den er det massevis av plass til alle Lush-sakene (vårt bad er som en Lush-butikk, haha!), og det er så praktisk at den er såpass høy (den vi har brukt tidligere er lav, og dermed har ikke plassen i høyden blitt utnyttet). Jeg gikk straks i gang med å organisere og å innrede i den:
IMG_0770
Kokosolje, store flasker med dusjsåper, kroppspudder og hårfarger helt øverst. Deretter massevis av forskjellige dusjsåper, og så atter noen dusjsåper (jepp, vi har mange!), ansiktsmaske, kroppskrubb og bodylotioner.

Etter småhyllene øverst, kommer noen litt bredere hyller, og på den nest øverste av dem har jeg samlet påfyll av forskjellige ting vi bruker ofte (mange eksemplarer av ansiktskremene våre, som først og fremst er hamstret i London og på salg!), samt noen fastsåper som venter på å bli brukt til håndvask:
IMG_0775

Hylla har fått plass der den gamle sto, og på den øverste av de litt bredere hyllene, har altså hårproduktene fått plass. Kurer, sjampo, balsam, oljer, og en kroppskrubb. På de brede hyllene nederst har vi rullet sammen badehåndklær i riktig hotellstil. Praktisk! Oversiktlig og fint ble det!:
IMG_0797

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ser skikkelig butikk-aktig ut! Digg å shoppe på sitt eget bad. Hoho. Kjøpte noen småting på Lush-salg her om dagen selv, og var veldig fint å få inn litt nytt.

  1. Heheh, ikke sant! Som å komme i butikken hver gang jeg går på badet, vettu. Å friske opp med nye Lush-saker er alltids digg, særlig når en får handla på salg.

 2. Himmel og hav, mye lush :-D bra jeg ikke er aleine, haha. Vårt trange lille bad trenger mer praktiske løsninger, så det blir nok en IKEA-tur her også til uka. Går på den jævla hylla som står i veien hver gang vi er på badet! Fargerikt og fint bad dere har :)

  1. HOhoho, ikke sant!! En grei samling det der, ja. IKEA er genialt når det kommer til plassbesparende oppbevaring, og det kan høres ut som om dere kunne trengt dere en tur dit, høhø! Takk!

 3. Hei, det ser skikkelig bra ut dette!

  Men jeg lurer på; produktene til lush har gjerne en best før (eller er det siste bruksdato?). Hvordan holder produktene seg ferske når dere har så mange? Rekker du å bruke de før de blir «gamle»? Hm, og hvordan ser egentlig et gammelt lush-produkt ut..?

  1. Takk!! Jeg har en trent Lush-nese, og kan rett og slett bare lukte på produktet og dermed finne ut om det er brukbart eller ikke. Noen produkter holder seg fint selv flere år etter utløpsdato, mens andre blir funky sånn ca på dagen for utløpsdato. Erfaringsmessig holder de aller fleste dusjsåpene seg veldig bra over tid. Hvis de begynner å skille seg unormalt mye, lukte rart og lignende, bør de kastes. Jeg kaster ekstremt sjelden Lush-ting; alt blir brukt opp over tid :-)

 4. Takk for godt svar! Så egentlig bør man behandle produktene som helt vanlige matvarer og andre ting i kjøleskapet, altså lukte seg frem og bruke slike datoer som veiledende og ikke strenge regler på når å kaste produkt?

  1. Jepp, det stemmer! Mange av kremene får f.eks en litt “malingaktig” bi-lukt når de blir gamle/dårlige, og noen skiller seg. Det er med andre ord ikke så vanskelig å merke når produktene er gått ut, og ja, datoen er mest veiledende :-)

Kommentarer deaktivert.