Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Ny Mummikopp i samlinga: Tootiki!

Ny Mummikopp i samlinga: Tootiki!

Det føles som år og dag siden jeg kjøpte en ny Mummikopp, og i år har jeg rett og slett bestemt meg for at jeg heretter kjøper kun de koppene jeg har skikkelig lyst på. I stedet for å kjøpe absolutt alle som blir gitt ut, mener jeg! Jeg var kommet til et punkt hvor det ikke var så gøy å kjøpe inn nye kopper mer, og det hele føltes som et “must” bare fordi jeg “måtte” ha komplett samling. Ikke bra! Det er ikke snakk om å kvitte noen av de jeg allerede har samlet, altså! Jeg kommer bare ikke til å kjøpe inn rubbel og bit av det som kommer ut av Mummikopper mer :-)

Uansett! Den nye Tootiki-koppen har jeg ønsket meg lenge, og bestemte meg kjapt for at den skulle bli en innflytningsgave til meg selv, fra meg selv, og sånn ble det. Jeg har drukket kaffi av den tre ganger allerede (hihi!), og liker den skikkelig godt! Det er ekstra fint at den minner om koppen Nattseiling, en utgått kopp som står høyt på ønskelista mi. Nydelig!:
IMG_7881

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kjempefin! Og helt enig med deg i at det ikke bør føles som tvang å kjøpe mummikopper bare for å ha alle. Jeg prøver å begrense meg til de jeg synes er ekstra fine, og så får jeg av og til mummikopper når jeg gir blod – god deal. ;)

  1. Jeg vet! Vet du, jeg liker den faktisk ikke noe særlig! Jeg synes motivet er veldig koselig, men det er noe med den hvite bakgrunnen, tror jeg, som ikke fenger….! Enn du?

   1. Jeg syns den er søt, men det er samtidig ett eller annet jeg ikke liker ved den, som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på hva er.

    1. Ja, det er litt samme her, i grunn. Figurene/motivet er jo veldig søtt, men det er bare noe som ikke funker.. Synd, for sommerkoppene har liksom alltid vært et høydepunkt!

 2. For meg som er ganske ny i mummikopp verden så ville det vært dyrt å begynne å samle på alle mummikoppene som har kommet ut. Så jeg velger heller å skaffe meg dem jeg virkelig har lyst på.

 3. Grattis med ny kopp i samlingen :) Veldig fin den der! Må nok kjøpe den jeg og :D Jeg kjøper fortsatt de nye koppene som kommer ut, klarer liksom ikke la vær, men, de gamle koppene stresser jeg ikke med, kanskje man er så heldig at man plutselig kommer over en på et loppemarked eller noe sånt.. haha. Kan jo drømme. :p
  Fin samling du har <3

  1. Takk! Hehe, jeg kjenner meg igjen. Ja, tenk å finne en av de gamle, skikkelig fine, på loppis eller lignende..! Det er drømmen, hoho!

Kommentarer deaktivert.