Home » Innkjøp og gaver » Ny Mummikopp i familien

Ny Mummikopp i familien

Idag fikk jeg helt uventet en ny Mummikopp til samlinga mi! Fantastiske fine og flotte Hannahvenninne kom sprettende innom meg på jobb med den i gave. Åh, jeg ble så glad at jeg rødmet, smilte fra øre til øre og måtte gi henne to digre klemmer (igjen, tusen takk, Hannah!!!)! Se, Hattifnattkoppen, iih!:

Hatifnattene ble nummer ni til familien, og nå ser samlinga sånn her ut:

Snusmumrikken fikk jeg i bursdagsgave av Linda, Sniff og Snorkfrøken i bursdagsgave av Christiane-Pinpointsjef. Hemulen, Mymlens Mamma og Primadonnaens hest har jeg fått av Åsmund ved forskjellige anledninger. Kjærlighetskoppen var den første i samlinga, og den fikk jeg i bursdagsgave av Ane. Konstabelen har jeg kjøpt selv :-)

Jeg vet at mange av dere lesere også samler på disse søte koppene. Så, hvilke har dere? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååå! Jeg elsker Mummi-kopper! Har fått en ganske så stor samling selv fordi jeg får en kopp i gave hver gang jeg er hos blodbanken, hehe. Men den koppen med Mymlens mamma har jeg ikke sett før. Er det en sesongkopp?

  1. Kjekt at Mummikopper er belønning for å gi blod! :-) Nix, den har kommet for å bli, men var splitter ny nå i vår:>

 2. Jeg har to mummikopper; snusmumrikken også har jeg lille my :) Digger koppene, de er så fine!

 3. Jeg har Primadonnaens hest, Kjærlighetskoppen med skje, Stinky i skål, kniv med mummipappa, gaffel med mummimamma, spiseskje med mummitrollet og teskje med lille My : D Elsker alt som har med mummi å gjøre og prøver å samle så mye som mulig av tingene : 3 I tillegg samler jeg på Nemi, Flåklypa ting og Disney klassikere ^^,

 4. Det er så rart at “alle” har begynt å samle på mummikopper nå. Jeg fikk min første for kanskje fem år siden, da visste jeg ikke om noen andre som hadde mummikopper. Men det er fint at flere og flere får glede av dem:)

  Jeg har elleve kopper og seks skåler til frokostblanding og sånt. Orker ikke å ramse dem opp, men min favoritt er julekoppen, som er den aller første jeg fikk. Den fikk jeg til jul av farmora mi:)

 5. De koppene er så utrolig søte! Husker jeg så på Mummitrollet omtrent hver dag når jeg var liten :-)

 6. Min favorittkopp er “Primadonnans hest”:) Fikk den som morgengave av min kjære da vi giftet oss forrige helg, ble så glad for at han faktisk hadde fått med seg dette med morgengave, og at han klarte å treffe hjerte mitt så godt:) Glad i Ovemannen min jeg:)

 7. jeg har snorkfrøken i bikini som jeg fikk av blodbanken. har også fått en med snusmumriken og en med lille my i frostet glass derfra. blodbanken er et fin og viktig sted. så fikk jeg endelig Stinky -koppen av mamma i burstagsgave. har en god del flere, men det er de som betyr mest for meg.

 8. Hattifnattene er min favorittkopp :) Jeg knuste den en gang.., men fikk ny i julegave :D Jeg tror jeg har 10 kopper.. jobbet på glasmagasinet noen år, da var det vanskelig å ikke kjøpe med seg.. :D

 9. For en fin samling du bygger opp! Jeg har sju stykker selv, og Hemulen, Sniff, politimannen og kjærlighetskoppen har vi til felles. De lyser opp i kjøkkenkroken og på frokostbordet, hoho!

 10. De er så fine! :) Jeg har Mummitrollet, Hufsa, Hattifnattene, Primadonnaens hest, sommerkoppen 2011, vinterkoppen 2011, Sniff, Fillifjonka, Politikonstabelen, Mymlen og Snusmumbrikken. Det begynner å bli en riktig fin samling :) Alle sammen har jeg fått i gave, de aller felste av pappa som er blodgiver og ikke har noen interesse av å samle på de selv. :)

 11. Har just starta å samle, kjøpte min første kopp i Danmark med Hufsa på, og så kjøpte kjæresten primadonnas hest til meg, og kjærlighetskoppen :) De koppene er så fine!

 12. Heldiggrisen, nå har du mange fine kopper!:D Jeg samler ikke, men har min barndomskjærlighet Snusmumrikken<3

 13. Iiih, så utrolig koselig gjort da:D Digger hattifnattene og må nok kjøpe den. Jeg har jo bare Stinky og han trenger en venn <3

 14. HATTIFNATTKOPP :D Den er så fiiin, aww. Hadde en periode hvor jeg kjøpte ca 2 kopper i uka (ehe), men det er en stund siden sist jeg handlet mummikopper, kanskje fordi jeg nå har 17 her i byen + 2 hjemme (mamma og pappa har fått Mummimamma og Mummipappa, hihi). Men jeg er litt sær i det at jeg ikke har lyst på koppene med de jeg ikke har sett før – den der rosa med hun Sniff-damen som gifter seg, hvem er deeeet? Og jeg som trodde jeg hadde sett masse Mummi, but nooo, tydeligvis ikke ;P Takk for en superduperkoselig kveld, forresten :D

  1. Hihi! Litt enig der, ja. Men det jeg lurer på er hvorfor f.eks Snorken ikke er med på en kopp? :/ Selv takk!! :-D

   1. Jaa, den hadde jeg kjøpt ASAP, for å si det sånn. Han MÅ de jo bare ha på en kopp snart?! Og Trollmannen med panteren og rubinen, hohohohoho :D Husker jeg syntes han var litt skummel, men så var han jo egentlig en ålreit kar, hihi. Men Hufsa, no way josé – fortsatt skummel :( (men jeg har koppen, ehe) ;D

    1. Hihi, det MÅ snart skje altsååå. At de koppene dukker opp, mener jeg. Ja, Trollmannen er jo egentlig bare snill og grei :-) Haha, drikker du av Hufsakoppen når du føler deg litt ekstra tøff?

     1. Altså, jeg unngår egentlig å drikke av den, for atte den er så skummel :( Sååå den står i skapet og skremmer de andre koppene :O

 15. Jeg har mummi-mamma, mummi-pappa, mummitrollet, stinky, mymlen, lille my (sommerkoppen 2011), mymlen, kjærlighetskoppen og tufsa og vifsla (?).

  Skulle ønske de fikk inn en sesongkopp med snorken og luftskipet, og en med trollmannen, rubinen og panteren!

 16. Jeg synes hattifnatt-koppen er litt besynderlig – hvordan rekker de ned til kaffekoppene de har på fanget? Hihi, skjønner ikke helt den.

  1. Hehe, var noen som sa det samme til Hannah. Og at; hva skal de liksom drikke teen med?! :-D Haha!

 17. jeg har:
  Snusmumrikken, Hufsa, Totiki, 2 like med Mummi, En bade-Mummi også husker jeg ikke fler i farten. Alle mine er desverre litt kjedelige og blå, da.

 18. Jeg får 3 mummikopper i morgen som “sein” bursdagsgave :–D Lurer på hvilke jeg skal velge..
  Så mange du har fått på så utrolig kort tid, heldiggris ;>

  1. Jeg vet at Jernia selger dem. Ellers kan de kjøpes på de fleste butikker som selger kjøkkensaker og på Glas Magasinet her i Oslo :-)

 19. Så mange fine :) Her i huset har æ ingen sjøl, ønske å ønske men dukke aaaaldri opp nån :( Samboern derimot har: mummipappa og stinky(fått av lillemor i gave, jada d va jo æ som kjøpte dem fra 1åringen ;)) og lillemor har: kjærlighet, lille my m boble og politi…

 20. Har Kjærlighet, Mummitrollet, Snorkfrøken, Mummimamma, Mummipappa, Sniff, Mymlen, Lille My, Snusmumriken, Hemulem, Filifjonka, Tufsla og Vifsla, Hattifnattene, Sausedyret, Fjomsedyret, Hufsa, Stinky, Mymlens mamma, Mummitrollet på eventyr, Sommerkoppen 2009 med delfinbadet, Julekoppen 2009 med juleoverraskelsen, Sommerkoppen 2012 med primadonnaens hest og Julekoppen 2012 vinterskogen :) <3

Kommentarer deaktivert.