Home » Innkjøp og gaver » Ny klokke i “rosegull”

Ny klokke i “rosegull”

Åh, jeg har jo heeelt glemt å dele denne her på bloggen!:
marc-jacobs-klokke
Jepp, ny klokke! I “rosegull”, påspandert av min snille ektemann, da vi var på vei til København! Åsmund er veldig interessert i klokker, og har to kvalitetsklokker han bytter på å bruke, og når vi er ute på sjåpping sammen, går vi alltid innom klokkebutikker. Uansett! Gjett om jeg ble glad da han spurte om jeg hadde lyst på denne klokka, da vi sto og tittet på den på Gardermoen?! To uker (strengt tatt snart tre!) har gått, og jeg er storfornøyd med den. Enkel, stilren.. Finfin, rett og slett! Likte dere den? Bruker dere klokke?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Helt avhengig av klokke, elsker det!! <3
  Kvalitet er dog ikke like viktig hos meg, heller kvantitet, haha!
  Har nok 10-15 klokker nå i alle former og farger, så jeg kan velge og vrake ut i fra klær og humør :D

  1. Klokker er fint! Hoho, så gøy med mange forskjellige! Jeg er nok litt smitta av mannen, som er veldig opptatt av kvalitet. Jeg har en ganske dyr en på ønskelista, for mannen mener at jeg godt kan ha flere å bytte på! Hehe!

 2. Den var kjempelekker! Synes rosegull på klokker er så fint! :D
  Selv bruker jeg ikke en klokke for tiden, har ingen jeg synes er fine – men jeg har jo et smartarmbånd, og det har jo klokke på seg, så njajo, på en måte? hehe :-) Blir i alle fall “avhengig” av å ha tiden på hånden :-)

  1. Takk! Helt enig. Herlig farge! Ja, det vil jeg si at er en klokke! Man blir veldig avhengig av det, ja. Og så er det innmari praktisk, for det går jo alltids fortere å titte på klokka, enn på mobilen som kanskje ligger i en veske eller lignende, for å finne ut av tida.

 3. Innmari fin! Jeg har akkurat begynt med klokke. Den er i gull og ganske mye mindre enn din :) Har fått den av mamma som fikk den i typ 16-årsgave av foreldrene sine. Navnet hennes er gravert på baksiden og det syns jeg er ganske fint :D

  1. Det er litt tiltak å kjøpe klokke, ja! Var mange år jeg ikke brukte det også. Det blir sikkert en tilvenningsak når du får deg en!

 4. Fikk klokke i bursdagsgave på flyplassen i København i sommer (snakk om sammentreff), og er blitt helt avhengi, føler meg lost uten klokke. Jeg har en sort og rosègull fra Daniel Wellington, og en helt svart fra Swatch.

  1. Hoho, ja! Så koselig. Rosegull er så fint altså. Og ja, kjenner til det med å føle seg “naken” uten klokke!

 5. Fiiin :)
  Jeg har aldri brukt klokke, men jeg fant plutselig min avdøde oldefar sin gamle Seiko-klokke. Den er ikke nyere enn 30 år i hvert fall, og i såå fin stand, så nå bruker jeg klokke hver dag :)

  1. Åå!! Så utrolig fint og rørende. Den er jo sikkert god kvalitet på også! Pass godt på den og gled deg masse over den! v

 6. Så fin den var! Selv bruker jeg ikke klokke, da jeg ikke er så glad i følelsen av å ha noe på håndleddet. Litt rart, men det er jo bare en tilvenningssak! Får jeg spørre hvilken klokke det er du har på ønskelista?

 7. Jeg elsker klokker!!! Det er jo som et smykke i seg selv :) Har 3-4 stk som jeg varierer mellom (blant annet lik som din Casioklokke i gull :D), viktig å ha f.eks en i sølv og en i gull ;) Klokken du fikk var kjempefin :)

  1. Ja, enig! Så gøy med flere forskjellige å bytte på. Casioklokka er så praktisk med det at den har datoviser!Savner det litt på denne.. Tusen takk!

 8. Den var jo helt nydelig fin da! Elsker rosegull! Går alltid med klokke, ellers føler jeg meg helt naken uten. De er like vittige som brillene mine ☺

 9. åååh, så fin! <3 Har en klokke fra Mango som jeg bruker nesten hver dag – før jeg fikk den klarte jeg ikke tanken på å gå med klokke, nå synes jeg det er rart uten :P

  1. Taaakk! Hehe, ja, det blir fort til en vanesak! Er kjemperart å ikke ha på klokke en dag (enda jeg går uten på jobb!)!

Kommentarer deaktivert.