Home » DIY » Interiør » Ny i sukkulentgjengen

Ny i sukkulentgjengen

Med hjem fra sommerferien i Risør, ble en avlegger av en sukkulent mamma har. Fram til igår har den bodd i en kopp med vann på kjøkkenbenken, men igår fikk den endelig flytte røttene sine over i jord. I vinduskarmen på kontoret, sammen med kaktuser og andre sukkulenter, gled den rett inn, og jeg synes den tar seg riktig så godt ut der den står i terrakottapotta si! Nå er det bare å krysse fingrene for at den vil trives her hos oss, da:
IMG_8231

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Åh, så fint det ble! Det ligner på en aloe vera-plante, synes jeg! I barndommen pleide jeg å ha en i vinduskarmen i årevis, faktisk. Jeg burde jo være mye flinkere til å skaffe kaktuser og sukkulenter, jeg som ikke er så flink til å holde ting i live, hoho!

    1. Takk! Ja, det brude du! Det skal mye til for å ta knekken på de altså, hihi! Og så gjør de det jo så mye hyggeligere hjemme!

      1. Har du noen tips til hvordan disse skal vannes, hvilket lys de liker? ( klarte selv å ta knekken på en sånn plante, heh)

        1. Huffda! Ja, det har jeg vettu. De liker å stå i sol/sterkt lys, og vil gjerne heller tørke litt ut, enn å stå med “våte føtter” over lang tid. Mye vann kan ta knekken på de, nemlig! Jeg vanner mine med _litt vann_ en gang i uka. Du kan også vanne litt mer hver fjortende dag, i stedet for litt hver uke. Det er også lurt å ha dem i en potte med god drenering, og gjerne med litt porøs/sandholdig jord. De kan gjødsles 2-4 ganger i året. Lykke til!!

Kommentarer deaktivert.