Home » Innkjøp og gaver » Ny blåmeis rundt halsen

Ny blåmeis rundt halsen

Rett før Trondheimsturen, dumpet en pakke fra England ned i postkassa vår. Innholdet var:

Blåmeishalskjede! Halskjedet kjøpte jeg fra selgeren fromMyBearHands på den nettsiden etsy.com. Alt i nettbutikken hennes er håndlaget, og hun bruker sine egne illustrasjoner! Jeg er veldig fornøyd med det flotte halskjedet, og synes generelt det å støtte opp om håndlagede saker er veldig koselig! Derfor er nettstedene etsy.com og norske epla.no veldig fine. Anbefales! :-)

Translation:
My new flying blue tit necklace; illustrated and handmade by Sally Haysom form fromMyBearHands

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Det var nydelig! Hvor lang tid tok det før du fikk det? Hadde vært en perfekt julegave!

  1. Ja, ikke sant! Det tok faktisk bare noen dager, så bestiller du straks, bør du ha pakken i goood tid før jul:-)

 2. Så utrolig vakkert! Jeg er enig med deg i å støtte hjemmelaget, og er stadig bort på epla og etsy for å finne smykker og lignende. Jeg er spesielt glad i å se hvor kreative mange er til å upcycle den som andre ser på som søppel.

 3. Har kjøpt en av henne også, bare i svale. Gleder meg til den kommer ! n_n

 4. Oi, for et pent og spesielt smykke! Passer deg perfekt, ser det ut til!
  (Veldig fine Risør-bilder i forrige innlegg, forresten.)

 5. Hihi, litt gøy at du har kjøpt sånn søtt fugl-smykke sånn rett etter at jeg har fått igjen støperingen min som er- nettop en fugl! Min er nok ingen blåmeis da.
  Syns smykket var superfint foresten! Veeeldig din stil ^^,

 6. Det smykke kledde deg bare så utrolig godt! Følte bare jeg måtte si det ;) Det er vel et slikt smykke som bringer et smil om munnen på dem som ser deg.

Kommentarer deaktivert.