Home » Lister » Nr. 7: 5 ting du elsket da du var yngre

Nr. 7: 5 ting du elsket da du var yngre

barndom_mewkid
1. LØVENES KONGE! Så filmen da den kom på kino i 1994, og lekte kun med Simba-figur(er) de neste syv-åtte åra
2. Å bade. Da som nå. I havet, i ferskvann, i badekar og i basseng. Dykke, svømme, flyte, leke. Åh, elsk!
3. Husholdningssaft/rød saft. Jeg drakk så himla mye saft!
4. Å tegne. Jeg tegnet MASSE, fra jeg var gammel nok til å holde i en fargeblyant selv
5. Å gå barbeint i sommerhalvåret. Jeg gikk helst barbeint hele sommerhalvåret i strekk (liker fortsatt det!)

Hva er deres fem punkter da?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ååh, nå dro jeg rett i mimreboksen.. Morro med disse listene!
  1. Nintendo 64, med Banjo Kazooie! Lillesøster og jeg sparte sammen i noe som føltes som eeevigheter til vi endelig hadde råd til den kjære nintendoen vår. Hadde bare tre spill, men ååh så morro det var. Drar den fortsatt fram iblant og spiller og mimrer litt.
  2. Pokemon – Spillte på Gameboyen, og så som besatt på tv-serien som gikk på tv2 på lørdag og søndagsmorgenene.
  3. Bade i bassenget. Da pappa tok meg med i bassenget den første gangen, jeg var 2år. Vi hadde en time gratis svømming igjennom pappas jobb, hver lørdag kl 13.00. Kjempekos, var “vår” tradisjon lenge, men interessen begynte å dale da jeg kom i 11-12års alderen..
  4. Jordbær/rød Joystick-is på sommeren. (Hvorfor slutta de å selge den, den var jo SÅ god!)
  5. Samle på ting! Steiner, små glassfigurer, “ris-bamser”, fargepenner, posca-tusjer. Mye forskjellig. Det gjør jeg forsåvidt enda. :-)

  1. Pokémon<3!!! Og riskosedyr, der sa du noe! De hadde jeg også en god del av (så søte!)! For en fin liste, med masse nostalgi.

 2. Så fin liste! :) Løvenes konge er utrolig herlig, en av mine all-time favoritt tegnefilmer. Sukk <3

 3. Fin liste! :D Her er mi:
  1. Pokémon. Utan tvil. Elska tv-serien, og gjer det til dels enno. Hadde aldri nokon form for videospel då eg var mindre, så det har først komen inn i livet mitt dei seinare åra.
  2. Harry Potter (og generelt det å lese bøker i det heile). Harry Potter vart med meg langt ut i ungdomsåra, og det er framleis ein av favorittseriane mine. Då eg var liten var eg skikkelig lesehest. No har eg diverre ikkje like god tid.
  3. Disney! Stort sett alt som hadde med Disney å gjere. Åhh, fine filmane! Hugsar at eg såg Pocahontas på kino. Hihi :D
  4. Å leike med hunden min. Eller kose med ho. Ho brukte å sove i senga i lag med meg. Fine lille koseklumpen, ho har verkeleg etterlatt eit stort sakn, sjølv om det no er mange år sidan ho døydde.
  5. Barbie. Haha, jepp! Eg hadde berre éi barbiedokke sjølv, men eg pleide å sykle til bestevenninna mi, for ho hadde mange, i tillegg til dokkehus og andre ting som gjekk fint i lag med denne typen leik. Kjempeartig. :D

  1. Finfin liste! Pocahontas er (/var) så fin! Og dyrene vi vokser opp med vil alltid ha en ekstra stor plass i hjertet<3

 4. 1. Å spille Crash Bandicoot på Playstation 1.
  2. Aladdin <3
  3. Pokemon! Både spillene, tvserien og den første filmen :D
  4. Sykling! Syklet over alt da jeg innså at jeg kunne sykle.
  5. Spaghetti med litt salt på. Storesøster lagde det en gang da hun var barnevakt og når jeg spiser spaghetti nå må jeg alltid ha en liten porsjon først med bare spaghetti og litt salt, før jeg begynner med spaghettisaus :P

  1. Hihi, åå, for en koselig liste! Her var det mange fine punkter som fikk meg til å smile. Takk for at du delte!

 5. Jeg gikk også alltid barbeint om sommeren, det var den aller beste følelsen! Og så var det alltid like trist når sokkene og skoene måtte på igjen når skolen begynte ut i august.

Kommentarer deaktivert.