Home » Lister » Nr. 6: 10 ting du vil gjøre før du dør

Nr. 6: 10 ting du vil gjøre før du dør

førjegdør
1.
Flytte tilbake til Risør med mannen min. Bo i drømmehuset der, sammen
2. Gå til anskaffelse av puser. Gjerne rundt 5 stykker, og gjerne noen med rødoransj pels
3. Starte kafé i Risør. Jeg har alle planene klare om menyen, hvordan den skal se ut, konseptet osv.
4. Besøke Tokyo, bare fordi jeg hører så mye fint om byen, fra venner og kjente. Det må visst oppleves!
5. Ha en fotoutstilling, fylt til randen med mine bilder. Tenk så fantastisk moro!
6. Få flere av fotoarbeidene mine publisert og anerkjent, gjerne i store magasiner eller aviser
7. Fullføre minst et syprosjekt/strikkeprosjekt/hekleprosjekt skikkelig, og ikke slurve
8. Reise på sommerferie med Åsmund i en retrocampingvogn, rundt i Norge og Sverige
9. Tilbringe en hel dag i senga, uten å være syk, med filmer og daffing, helt uten dårlig samvittighet
10. Lære meg et nytt språk, flytende

Puh, 10 punkter! Denne sleit jeg en del med, altså.
Hva er deres topp 3 ting å gjøre, før dere dør?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Gleder meg til å besøke kafeen din i Risør, hehe!
  En av mine planer før jeg dør er å lære meg tysk bedre sånn at jeg en dag kan flytte dit og bo der en periode da jeg har et veldig godt forhold til Tyskland :))

 2. Dra til Tokyo/Japan.
  Lære meg å sy på ordentlig.
  Og gå et år på folkehøyskole. :D

 3. Mine ting går mest på reise, siden jeg ikke kan skryte på meg å bære så bereist; Jeg har veldig lyst å dra på et skikkelig cruise, og få sett mange av verdens havnebyer! Japan/Tokyo/Kyoto vil jeg også innom, og roadtrip i USA hadde vært veldig morro.
  Men først “skal” jeg vinne i lotto :-P

 4. Topp 3 på mi bucket-liste har lenge vore å
  1. Reise på safari
  2. Dykke ved Great Barrier Reef
  3. Bygge draumehuset, slå meg til ro med mann, hund og katt, og kanskje etter kvart ungar.

  No har eg derimot fått gjort det første punktet, så det må byttes med noko anna. Kanskje å lære meg å bli skikkelig god på noko. Som å spele eit instrument eller bli god bak kameraet eller noko. Åhhh! Så mykje eg vil gjere!

 5. For noen fine mål! Håper du får til akkurat det du selv ønsker ;) Mine topp tre ting på Bucket Listen er vel å bli mamma, eie hus og kaaaaanskje ta videre utdanning. Litt vel tradisjonelle ting, kanskje.. Jeg har også lyst å spise Fish Custard, dra på shopping i London og lære å lage baccalao :) Hahaha :P

  1. Takk for det! Tradisjonelle ting betyr ikke at det er kjedelig. Synes det høres veldig bra ut! Lykke til med lista!

 6. Tokyo høres dødsspennende ut, det hadde sikkert vært noe å oppleve heheh. Og et av mine mål er vel også å kunne et annet språk – i og med at jeg allerede holder på å lære meg italiensk. Men har også som mål å fullføre engelsk deltidsstudier og komme meg på reiselivsskole i Barcelona neste år :) Litt “større” mål og visjoner går ut på å bli lykkelig, og helst sammen med noen andre.

  1. Jeg krysser fingrene for videre språkutvikling og for at kjærligheten titter din vei! Så gøy med italiensk, forresten. Det er et fin språk!

 7. Jeg kommer gjerne på besøk på kaféen din! :D Og puser er så herlige – så skjønner deg godt på den ;-) Har jo allerede ei frøken, og det er jo såå mye glede å hente! :D

  Hmm. Før jeg dør vil jeg gjerne flytte tilbake til Sørlandet jeg óg – med gubbleif! Jeg har litt lyst til å ta en lengre periode og reise ut i verden, gjerne sammen med gubbleif, og oppleve nye ting, bare være oss, se, lære og prøve nye kulturer. Ooog, så vil jeg gjerne ha en mini eller to! Og! jeg vil ha en skikkelig bra grønnsakshage!

 8. Jeg vil til Risør og drikke kaffe og spise noe godt på din café :-) Gleder meg til vi kan følge café- og pusekattlivet via bloggen!

  I januar skal jeg faktisk til Tokyo, det har vært en stor drøm veldig lenge og jeg kan nesten ikke vente…

  1. Åh, ja! Jeg gelder meg så til å (forhåpentligvis) blogge om det også! Det blir så bra! I alle fall i drømmene mine. Du er hjertelig velkommen! Ooooh, sååå spennende! Skjønner GODT at du er spent og gira!

 9. For noen fine punkter! Spennende planer også :)

  Mine tre punkter er ikke nødvendigvis de viktigste, men de jeg kommer på nå:
  1) Dra på backpacking (!!!!)
  2) Bli ordentlig flink til noe
  3) Grunnlegge et (bra) sminkemerke med produkter ikke testet på dyr og vegansk

 10. Bygge drømmehuset med kjæresten, reise på roadtrip i USA eller interrail i Europa, få en hest :-) Det må være topp 3. Men det er så mye annet også! Drømmer også om en egen kafè med vegetariske lunchretter og verdens beste kaffe, å lære meg å sy, lære meg å tegne/male, fullføre en utdannelse og få en jobb jeg TRIVES med… og masse mer! Drømmehuset skal helst være litt landlig, med plass til den hesten, katter, hund, geiter og kanskje noen fugler, stor grønnsakshage osv <3

  1. Så fint dette høres ut! Og så koselig med alle dyra! Ønsker deg masse lykke til med å nå målene!

 11. Jeg har gjort to av punktene på lista di :O (Fotoutstilling og jeg daffer i senga hele dager uten dårlig samvittighet hele tiden..)

  Vel, min liste er vel noe slikt som dette:

  1. Dra rundt i verden, Australia og store deler av Afrika (Indonesia og Japan er høyt på lista) for å fotografere. Hovedsaklig reptiler, frosker og andre ville dyr, men også plasser, mat og annet fint. Altså rett og slett dra på tidenes fotoreise. Jeg vil også innom Antarktis for å fotografere pingviner, og min aller største drøm eller vel faktisk å kunne se ville keiserpingviner på Antarktis.
  2. Lykkes i livet. Altså, fullføre utdanningen min, få en kjæreste på et eller annet tidspunkt og jobbe i en jobb jeg liker.
  3. Gjøre en forskjell for kreftsyke mennesker, denne kræsjer jo litt med fullføre utdanningen min siden jeg sikter på å bli onkolog/kreftspesialist. Trenger vel ikke egentlig nevne at jeg vil at den forskjellen skal være positiv og ikke negativ, men ja, sånn i fall i fall.

  1. Hoho, nice! Jeg krysser fingrene for at du får gjøre en forskjell innen kreftsaken. Det er så veldig veldig viktig, og bra! Lykke til med de andre punktene også<3

 12. Jeg skal til Tokyo neste måned, gleder meg! :D
  Har forresten vært i Kyoto (så noen hadde nevnt det), det er superfint der og jeg anbefaler alle å dra dit. Og sov på en ryokan i stedet for et vanlig turisthotell, det gjorde jeg :D

 13. Så fint å lese om! :-) mine topp tre ønsker er å finne drømmehuset med kjæresten min, og at vi en dag gifter oss. Også vil jeg gjerne dra på en roadtrip med mine nærmeste venner- omtrent uten planlegging, bare spontant! :)

 14. Du skryter så mye av Risør at hvis du åpner kafé har jeg en veldig god grunn til å dra dit!
  Tre ting… dette var vanskeligere enn jeg trodde.
  Jeg vil ta mastergrad, jeg vil ri på hest i Mongolia og jeg vil muligens åpne et hostell i fremtiden.

  1. Hihi, du er hjertelig velkommen! Klart jeg må skryte. Hakke byvåpenet tatovert på låret for ingenting heller, hoho! Lykke til med alle planene! Jeg håper du får utført dem alle, og koser deg underveis!

 15. Fin liste! Kommer til å besøke kaféen din når den åpner! :D Før jeg dør vil jeg fly med varmluftsballong, jobbe med noe innen film og jeg har et stort ønske om å kjøre en Lamborghini (helst med Daddy’s Lambo av Yelawolf på høyttalerene) :D

Kommentarer deaktivert.