Home » Lister » Nr. 30: Noe som kommer rett fra hjertet, i form av tekst/bilde/video/tegning/kombinert

Nr. 30: Noe som kommer rett fra hjertet, i form av tekst/bilde/video/tegning/kombinert

Punkt nummer 30 på lista. Utfordringen er herved avsluttet, og jeg greide det! Å dele et punkt, hver dag, i 30 dager. Det har vært moro, synes dere ikke? Noen punkter var naturligvis morsommere enn andre, men sånn er det vel alltids. Så, til det aller siste punktet:

Noe jeg ikke er sikker på om jeg har delt før, og som så absolutt ikke er unikt for meg, er at jeg er veldig selvkritisk i forhold til bloggen, og ikke minst bildene mine. Som for eksempel de gangene jeg ender opp med å slette alle bilder fra en dag etter å ha lagt dem inn på dataen, bare fordi jeg blir så ekstremt selvkritisk, og synes alle ser forferdelige og amatørirske ut. Eller de gangene jeg lar være å dele bilder fordi jeg er så streng mot meg selv. At jeg synes det er rart å legge ut bilder av meg selv, men prøver å presse meg selv til å gjøre det oftere (det er jo det jeg selv i alle fall synes er moro med andre blogger! At de viser fram personen bak tekstene og bildene titt og ofte!). At jeg samtidig som jeg er selvkritisk i forhold til kvaliteten på bildene mine, og er perfeksjonist helt ut i fingerspissene på hvordan jeg vil ha dem, har blitt så mye mer laidback med årene. Som i Nettby-tiden, for eksempel. Hvor jeg kunne bruke timevis på å fikse meg opp til å ta selfies (som det ikke het den gang, haha!); lasset på med sminke, smykker og klær. Poserte og knipset i vei, for så å bruke like lang tid på å redigere ett, kanskje to, av dem, før de fikk komme “på trykk” som profilbilde. Den gangen var det helt utenkelig å poste et bilde av meg selv uten sminke, eller uten å være oppstæsja og i en eller annen flatterende positur, samt å redigere bildet til det ugjenkjennelige. Det var den gang da, heldigvis!

mewkid

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Takk så mye for det! Men det er jo gjerne sånn, når en blir veldig selvkritisk, at en ikke klarer å tro på at det er fint, selv om noen andre måtte mene det. Skal ikke være lett!

  1. Det synes på bildene dine at du legger stolthet i dem og ikke bare “poster hva som helst” :) Men det er nok noe med det å bli litt mer laidback med årene som bare er sunt! Jeg husker også hvor viktig det var med disse profilbildene før :p

    1. Åh, det var veldig hyggelig å høre! Tusen takk!! Hehe, ja, det har du nok helt rett i, *knis*. Duverden som vi styrte på, eller hva?!

  2. Kjenner meg så godt igjen i den selvkritikken, heldigvis gikk det opp for meg ganske tidlig at “nå skal jeg bare laste opp alt som jeg synes er kult” uansett hvor fotografisk “pent” eller “riktig” det er :P Jeg har jo selvfølgelig et filter over hva jeg synes er bra/dårlig, men om jeg synes det funker så havner det på nett. Tror det har hjulpet meg til å utvikle en fotostil jeg liker og trives med (:

Kommentarer deaktivert.