Home » Lister » Nr. 26: Forklar hvordan det kjennes for deg å være forelsket

Nr. 26: Forklar hvordan det kjennes for deg å være forelsket

jj
Når det danser tusenvis av bittesmå sommerfugler i magen min, og når hodet kjennes lett som dun. Når alt jeg ser bak lukkede øyne, er det smilende ansiktet hans. Når lengselen etter ham verker i hver centimeter av kroppen, og dundrer i tinningen. Når hendene blir klamme, pusten rask, bare ved tanken på å være nær ham. Når munnen smiler og øynene glitrer om kapp med sola, bare ved å tenke på ham. Når dagdrømmene er mange, lange og detaljerte, dekt i et lyserosa slør, og alt de omhandler er ham. Når lukten av ham gjør meg rolig, trygg og døsig. Når lette kyss gir meg gåsehud, og stemmen hans er som fuglesang om våren. Når jeg kjenner at jeg er lykkelig, langt inn til margen, og at ingenting kan endre den følelsen, noensinne. Da er jeg forelska<3

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg vet ikke om dette er et tema du vil prate om, men jeg spør uansett :) Var der en tid hvor ting var vanskelig mellom dere to, og evt hvordan håndterte dere det? Dere virker så utrolig lykkelige, selv etter så utrolig mange år sammen, noe som betyr at det er håper der ute for resten av oss og :)

    1. Vi har egentlig hatt svært få skjær i sjøen, for å si det sånn. Det var en periode på et par måneder da jeg var 14 (?) at vi hadde litt trøbbel (dvs at jeg tvilte litt på om Åsmund var den rette), men det ordnet seg jo veldig kjapt, og det var ikke vanskelig å innse at han var det. Ellers har det faktisk vært helt fantastisk!

Kommentarer deaktivert.