Home » Lister » Lush » Nr. 22: Favorittproduktene dine (hår, sminke, hygiene osv)
 1. Ååå, her var det mye fint gitt! Jeg deler noen av dine favoritter fra Lush (Ocean Salt, American Cream, 9 to 5), ellers har jeg I Love Juicy som en av mine Lushfavoritter, Ultrabland og Comforter moisturising shower cream (som jeg har jukset til meg via Ebay). Har en superduper deo fra Primal Pit Paste (lemonade), har ikke hatt den så innmari lenge enda, men er storfornøyd enn så lenge! Sliter med å finne en maskara jeg er skikkelig fornøyd med, men just nu bruker jeg Lush sin Eyes Right c:

   1. Hihi c: Nei, det har jeg ikke! Kanskje jeg får teste en slik en når den jeg har blir tom! … Klar for å knekke maskarakoden!

    1. Jeg har prøvd to-tre forskjellige fra dem, og har vært veldig fornøyd. De er dyrevennlig og drøye i bruk!

 2. Her var Lush veldig godt representert ja, men det er lov det ;P Selv står ansiktspeeling, ansiktskrem og rensevann fra Pure System helt på toppen av min favorittliste, jeg er også litt forelsket i shampoen og balsamen min fra OGX (:

  1. Hehe, ja! Jeg har jo testet ut en del annet den siste tida, men jeg kommer alltid til konklusjonen om at det ikke kan måle seg med Lush. Yrkesskade, kanskje? Haha!

Kommentarer deaktivert.