Home » Bøker » Lister » Nr. 21: En bok som har betydd mye for deg

Nr. 21: En bok som har betydd mye for deg

Dette punktet på lista blir kanskje litt kjedelig, i og med at jeg har blogga om denne boka to ganger allerede i sommer. Men, jeg kan ikke hoppe over punkt 21 allikevel, og det er denne boka jeg vil fremheve: Det suser i sivet:
IMG_5354
Som jeg skrev sist: “Boka var en av mine absolutte favoritter som liten, og den minner meg om varme sommerkvelder på sengekanten, etter en lang dag med leking i skog og hav.” Det suser i sivet er humoristisk, har et skråblikk på samfunnet, nydelige skildringer og gir dyrene i boka menneskelige egenskaper. Det var ting som fikk meg til å ligge med ørene på stilk, da mamma eller pappa leste den høyt for meg på sengekanten, og ga meg en god følelse i hjertet. Flere ganger har denne boka blitt lest for meg, og den har hatt stor innvirkning på min oppvekst, om enn kanskje på en uforklarlig måte.

Hvilken bok har betydd mye for dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+