Home » Lister » Nr. 2: En ting du har kjempelyst på akkurat nå

Nr. 2: En ting du har kjempelyst på akkurat nå

Sommerferie i Risør!
Frisk Risørluft, familiehygge, måkeskrik, skjærgårdsliv, barbeint i gresset, pusekos, sommermat, kaffi i morgensola på verandaen, båt, bading, vannmelonspising, saltvannshår, hvite små trehus, sentrum, de lyse sørlandskveldene, turer i skogen, blomsterduft, is… “Å sitte på et svaberg, å bare være til”, som det så fint heter i den velkjente sommersangen. Det har jeg kjempelyst på, akkurat NÅ.

IMG_4354 DSCF3871 IMG_3445 IMG_3498 IMG_3850

Enn dere? Hva har dere kjempelyst på akkurat ?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Det hørtes absolutt ikke feil ut! Selv har jeg kjempelyst til å sove (haha, litt trøtt bare!) – neida, jeg har kjempelyst til å ta med meg gubben hjem til det glade Sørlandet, slappe av på bryggekanten, spise jordbær og is, kose på familien hjemme – rett og slett bare senke skuldrene og slappe av (jeg er ikke så god til det). Godt det bare er 9 dager til ferie, gleeder meg :D

    1. Jatakk til både sove og Sørland, spør du meg! Det høres nyyydelig ut! Du får holde ut, 9 dager går fort! Jeg har femten arbeidsdager igjen, og så er det ferie på meg også. Iiiih!!

  2. Åååh, høres herlig ut! <3
    Akkurat nå har jeg lyst på sommerdager i Tyrkia. Sol, varme, kvalitetstid med min bestevenninne, masse is, masse bilder og nye opplevelser :D Heldigvis reiser vi om ikke alt for lenge! :D

  3. Akkurat det samme :) Hadde nettopp 3 dager “hjemme” i Lillesand, var kjempedeilig. Frisk luft, sjøen, kattene, grønt over alt… deilig med en forandring fra Oslo!

Kommentarer deaktivert.