Home » Lister » Nr. 17: Oversikt over hva du har i veska
  1. Min väska, när jag väl använder den, är rätt tom och tråkig. Läppbalsam, plånbok, mobil och nycklar. Kanske lite godispapper och näsdukar. Det är allt!

  2. Er avtaleboka di en personlig almanakk som du har designet selv fra nettsiden deres? Hvis den er det, anbefaler du produktene? Har sett at de almanakkene er ganske populære. Det viktigste jeg alltid har med i veska er en ekstern liten harddisk med bilder på, i tilfelle huset brenner mens jeg er bortreist, haha :P

    1. Det stemmer! Jeg designet den for en del år siden, og siden da har jeg fått den til jul eller bursdag hvert år, hihi! Jeg er veldig fornøyd med den. Hah, så lurt!

  3. Hundebæsjeposer (hva heter det, egentlig?), mobil, utallige kulepenner (jeg stjeler kulepenner uten skam når de er sånn halvveis gratis (ikke i butikken, liksom, men for eks i banken), en kladdebok, mynter og lommebok. Jeg digger visittkortet ditt. Og så BUZZ på nøkkelknippet, da!!!

Kommentarer deaktivert.