Home » Lister » Nr. 14: 5 ting som er bra med livet ditt akkurat nå

Nr. 14: 5 ting som er bra med livet ditt akkurat nå

IMG_4745 IMG_7614

1. Jeg har en følelse av kontroll og mestring i hverdagen, jobb, i hodet og i hjertet. Ting er bra, og det er så godt!
2. At jeg ikke en gang har begynt på sommerferien enda; den ligger der som et blankt ark, innbydende og lys
3. At jeg valgte å satse på både fotojobber og bloggsponsing i vinter, noe som stadig åpner kreative dører
4. Stabil og trygg økonomi, endelig! Med bare en jobb, er inntekten min blitt ganske lik hver måned
5. Å kjenne tusen små sommerfugler i magen, fordi jeg er ekstra forelska i mannen min akkurat nå <3

Hva er deres fem ting som er bra med livet akkurat nå?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. 1. At jeg er sykt motivert til å gjøre ting jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre.
  2. At jeg har helgeplaner hver helg i tre uker fremover. Er så gøy!
  3. Å ha ukene ledig til planer som ikke får plass i helgen.
  4. Å være hjemme fra reise og ha ny inspirasjon og motivasjon til det meste.
  5. Søtsuget som sakte men sikkert reduserer seg selv for hver uke som går. Det er så herlig å heller ha lyst på en banan eller et eple i steden for sjokolade og chips :D

 2. Så fint å høre! Man burde egentlig ramse opp 5 fine ting titt og ofte, for å sette større pris på dagene! :-) mine 5 ting som jeg synes er bra med livet akkurat nå, er: 1. Herlige feriedager med familien min og gode venner. 2. Snart kommer kjæresten hjem fra sommerjobbing, og vi reiser på sydenferie! 3. Jeg har (enda) ikke blitt solbrent. Dette er sjelden vare for meg, som har lyslyslys hud! 4. Ting har så godt som komplett falt på plass i vår nye leilighet, gøy og godt å være ferdig! 5. Selv om ferie er herlig, ser jeg frem til å starte på mitt siste år av utdanningen. God følelse å ta med seg gjennom sommeren. :)

  1. Jeg er helt enig! Åh, så herlig med sommerferie (uten solbrent hud!)! Høres ut som du nyter dagene veldig. Supertsupert! Kjempefint at du ser fram til skolen også; det er så dumt når en har ferie, og bare gruer seg til å være tilbake i hverdagen/jobb/skole! God sommer!

 3. Så fine ting! :D Jeg må øve på å tenke positivt, da den nye jobben ble litt mer utfordrende enn jeg først tenkte og håpet. Fem ting som er bra nå: Parforholdet, jeg absolutt elsker samboeren min. Katten vår, aka babyen. Min første lønning, som skal brukes på å reparere et armbåndsur fra farmor og ny tatovering. Sommer – de dagene vi faktisk får sommersol nyyyytes! Fire uker ferie, som også skal nyyyytes! :) :)

  1. Takk! Ja, det er rett og slett en treningssak, det å tenke positivt. Kjedelig at det er litt bratt bakke i starten på den nye jobben, men da er det ekstra fint at alt ellers er så bra! Lykke til med klokka og tatovering, pusekos og kjærestekos! Og snart, ferie!

 4. Så mykje fine ting, Ina! ^_^

  Livet mitt er ganske rotete for tida, og framtida er veldig usikker. Men har sjølvsagt ting som gjer livet mitt veldig fint og. Eg har nettopp fått meg ny kjærast, etter fleire år åleine, og sjølv om han bur langt unna, så er det utrulig fint å kjenne at han bryr seg om meg, og er glad i meg. Eg er rett og slett i lykkerus, og draumer om framtida i lag med han. Så fint å vere forelska! :D Og det er så kjekt å sjå at ein framleis kan vere forelska etter 11 år, slik som Åsmund og du er! :D

  1. Takk, Amantheia! Så leit at du går igjennom rot og usikkerhet for tida, men! Da hjelper det virkelig på med en kjæreste! Gratulerer! Forelskelse er nydelig, og det er så godt når det blusser skikkelig. Nyyyt det masse<3!

 5. Tror jeg skal ta med meg denne posten og skrive mine fem punkter jevnlig. Da får jeg øvd meg på å tenke mer positivt, og det trengs.

  Akkuratt nå er punktene slik:
  1. Neste uke skal jeg feire koselig bursdag med fine venner.
  2. I løpet av sommeren flytter jeg sammen med kjæresten min.
  3. Om bare to uker har jeg tatt min første tatovering.
  4. Ferie med familien nå.
  5. Ferien jeg skal på med kjæresten – kjøre etter det fine været.

  1. Det har du rett i! Jeg pleier å tenke gjennom positive ting og hendelser fra dagen som har gått, idet jeg skal sove. Det hjelper veldig! Det var en veldig fin liste, og jeg håper du får det veldigveldig fint!

Kommentarer deaktivert.