Home » Lister » Nr. 13: 10 ting du virkelig setter pris på

Nr. 13: 10 ting du virkelig setter pris på

setterprispå1
1. Friheten til å kunne bestemme over mitt eget liv og til å ta egne valg
2. Åsmund, familien, vennene mine og dyrene som står meg nær. Selvfølgelig+såklart!
3. Naturen; luktene, lydene, fargene. Naturen går jeg aldri lei, og der finner jeg alltid ro
4. Stillhet og ro, sakte tempo og senkede skuldre. I en hektisk hverdag er det gull verdt!
5. Å fotografere. Fange øyeblikk, stemninger. Kunne formidle det jeg ønsker gjennom bilder
6. Oppveksten min; oppdragelsen, erfaringene, alt som har vært med på å forme meg til den jeg er
7. En god kopp kaffi. Svart med litt melk, americano, cappuccino, latte, eller espresso. Kaffi er viktig!
8. God mat! Utenom kjøtt spiser jeg alt, og elsker å prøve nye ting, eksperimentere, smake. Åh!
9. Ærlige, åpne og ekte mennesker, som viser toleranse, omtanke og kjærlighet for medmennesker
10. Dere som leser bloggen min. Seriøst, jeg setter så stor pris på hver eneste en av dere! <3

Dere da? Ti ting dere virkelig setter pris på?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så fin liste! Jeg setter pris på mye av det samme som deg, som familien min, kjæresten min og vennene mine, oppveksten min og det å få være fri til å ta egne valg. Jeg setter pris på å få være frisk! God mat og det å ha muligheten til å reise av og til er også verdsatt! I tillegg setter jeg stor pris på lange gåturer i eget selskap, og gode bøker. De to siste tingene i en liste på 10 må bli kaffe og sjokolade… ;) inneholder både store og små ting, slik blir det vel fort :D

  1. Fin liste! Ja, det blir vel en fin blanding av små og store ting, for sånn er vel livet i seg selv også?

 2. Det finns mycket i livet att värdesätta, det jag håller högst är min sambo och våra katter, min familj och närmaste vännerna. Min bil som ger mig friheten att åka vart jag vill, när jag vill.
  Resor och nya intryck.
  God mat och dryck, musik och tv-serier.
  Litteratur, böcker ligger mig varmt om hjärtat och jag drömmer om ett eget bibliotek!

  PS. Oslo var jättefint, men varmt! ;)

  1. Enig!<3 For en nydelig liste du laget. Takk for at du delte! Åh, så bra Oslo innfridde! Besøkte dere TukTuk Thai?

 3. Fiiin liste!
  1. Sånn kaffe som er så god at man tenker over at man drikker ekstra god kaffe. 2. Besteforeldrene mine. 3. Vennene mine. 4. Friheten til å gjøre akkurat hva jeg vil, når jeg vil. 5. Mennesker som man blir kjent med på 2 sekund og ingenting føles rart eller kunstig. 6. Årstider. 7. Å kunne “stoppe tid” og bevare minner gjennom fotografering. 8. Filmskaping fordi det er så fantastisk gøy. 9. Muligheten til å skrive ned hva man vil og bestemme hva man selv vil dele med verden. 10. Alle som leser/besøker/kommenterer min blogg <3

Kommentarer deaktivert.