Home » Lister » Nr. 12: En spennende/artig historie

Nr. 12: En spennende/artig historie

Haha! Åi. Hmmm, ok. Jeg kan fortelle en liten historie fra jobb, som i alle fall jeg fortsatt smiler godt av!

DSCF4226

Det var tidlig morgen, før åpningstid, på Pinpoint. Jeg sto på “rød del” på steriliseringsrommet (der hvor alt kontaminert utstyr behandles), ikledd plastikkforkle, plastikkarmbeskyttere og to lag hansker. Konsentrert sto jeg over vasken og skrubbet bort blodsøl fra diverse utstyr, og var helt i mine egne tanker. Døra inn til studioet på den tiden, hadde det med å bli stående på gløtt om man ikke dro den skikkelig igjen, og denne morgenen sto den på en liten glipe. Duvet såvidt fram fra gjennomtrekken de sommeråpne vinduene ga. Jeg sto i mine egne tanker, skrubbet, nynnet litt på en sang, og var nok mentalt langt inni arbeidsdagen allerede. Inne på steriliseringsrommet blir man ofte stående veldig avskjermet fra resepsjonen i forhold til lyd, og det er lett at en faller inn i sin egen verden der inne.

Så. I sidesynet ser jeg døra åpne seg på en gløtt, og hører tassende skritt til høyre for meg. Min aller første reaksjon er at jeg blir helt kald og får gåsehud; i et millisekund tenker hjernen min langtifra realistisk, og fantasien min forteller meg at den lave, mørke skyggen jeg ser komme skridende fram i sidesynet til høyre for meg, er noe veldig farlig og skummelt. Men, det er det naturligvis ikke. Idet jeg snur hodet og titter ned på det som nå har kommet inn på steriliseringsrommet, blir jeg rolig og forundret på samme tid. En hund!

En labrador, som står der og titter på meg med spørrende øyne. En hund uten eier, inne på steriliseringsrommet, utenfor åpningstid?! Bare tanken var så surrealistisk, nesten som når man ser en due inne i t-banevogna. Lettere sjokkert klarte jeg ikke å si annet til hunden at “du skal ikke være her, du?” med en rolig stemme og ekstra trykk på spørsmålstegnet. Hunden sa seg tydeligvis enig; den snudde nemlig, og tasset ut av studioet igjen. Tilbake sto jeg og måpte, og funderte fælt på hva som nettopp hadde skjedd.

I ettertid viste det seg at det ikke var noe mer spennende eller spesielt enn at  noen av de andre som jobbet i bygget Pinpoint ligger i, hadde med seg hunden sin på jobb, og at den hadde tatt seg en tur i gangen på oppdagelsesferd. Allikevel var det å  treffe på denne hunden, på et sted hvor ikke hunder en gang er tillatt, så ut av det blå, en veldig morsom og surrealistisk opplevelse. Haha!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Haha, så vittig!
    Har også noen slike episoder på jobben (hurtigbåt), da det er mye folk innom og de har med seg myyye forskellig. Ikke at jeg går og snoker altså(!), men jeg begynner å lure når jeg ser en eske med et par høner i bagasjehylla, og et lam i hudebur. Det er bra ingen dager er like! :-)

  2. Nååå, haha! Måtte le her jeg sitter. Kan se det for meg, og den tankegangen din kjenner jeg meg igjen i, haha. Artig historie :D

Kommentarer deaktivert.