Home » Lister » Nr. 11: Et bilde av utsikten fra valgfritt vindu i huset/leiligheten din
 1. Jeg bor i en by full av bakker, så vi har flott utsikt fra alle rom. :-) Ulempen er at det er et sabla liv om vinteren ;-)

  1. Åh, så herlig! Jeg gleder meg til utsikten vår blir noe jeg nyter å se på! Hah, ja, det kan jeg tro!

 2. Akkurat nå (på jobb) er utsikten ut mot Koigen, her på Hamar. Det er strand, skatepark, vollyballbane.. Ja, du kan si det frister litt når vi står og sitter inne på maskinene våre.. Heldigvis har vi terrasse som vi kan snike oss ut og lure til oss noen solstråler på :-)

  1. Åh, så deilig med terrassen! Jeg setter meg i blant i det ene vinduet på jobb, for å få littegrann sol! Deilig, deilig.

 3. Ser jeg ut gjennom de store glassdørene som går ut til verandaen i annen etasje, ser jeg en stor grønn hage med masse blomster og uttafor den igjen, masse masse skog ! Akkurat sånn jeg liker det ^^

 4. Jeg er i Vemundvik (hjemstedet til samboern), og ut kjøkkenvinduet rett fram ser jeg over hvitmalt garasje og naboens røde hus. Ut til venstre er det ei vik med sjø og fjell<3

 5. Når jeg ser ut vinduet over meg i stua, ser jeg rett i en fjøsvegg, og i vinduet bak meg er det en liiiten åkerlapp (5m brei, og 20m+ lang), og naboens velstellte hage :-)

 6. Jeg sitter i stuen hjemme (hurra for hjemmekontor) og ser vannet som ligger utenfor (bor nedi en dal), på andre siden av vannet er det en bondegård, noen kalver som går og beiter – masse trær oppåver dalsiden og en traktor som slår gresset utenfor beitet. Så ganske sommerlig!

 7. Jeg sitter i loftstua hjemme. Utsikten generelt her jeg bor er ikke spesielt flott med tanke på at jeg bor ganske sentralt, men akkurat det ene vinduet jeg sitter ved er ikke sånn at man for det meste bare ser rett inn i veggen på nabohuset. Ser bakgården med sykler, buskvekster og en hane(!), gjerdet med grafitti som går ved toglinja og nabohus og himmel.

 8. Jeg har reist hjem for sommerferien (hurra!), og fra verandaen i solskinnet har jeg utsikt over hele dalen, og over kuene og hestene som titter nysgjerrig på meg fra andre siden av gjerdet. Når det er sommer i Norge er det ikke et annet sted jeg vil være enn akkurat her!

  Håper du har en super dag, fine Ina! <3 stor klem!

  1. Er det bare meg, eller har alle dere som kommenterer dette innlegget en fantastisk fin utsikt? Haha! Her jeg sitter inne på jobb er jeg ikke misunnelig i det hele tatt! Hihi! Ha en strålende dag videre. Nyt!

Kommentarer deaktivert.