Home » Lister » Nr. 10: En situasjon du kunne tenke deg å være i om 5 år

Nr. 10: En situasjon du kunne tenke deg å være i om 5 år

om5aar
Kafébildekilde 1 og 2

Om 5 år håper jeg på å bo i et gulmalt hus med hvite karmer. Huset skal være to, gjerne tre, etasjer, men samtidig ikke så veldig stort. Inngangsdøra skal være malt i en fin turkisfarge, og rundt husveggen skal det være blomsterbed med sommerblomster, klatreplanter og erteblomster i. Huset skal ha nok av vinduer, og inne skal det være lyst og fint, og fylt med alle de fargerike tingene våre, samt flere nye gjenbrukskatter. Huset skal ligge i Risør, gjerne litt skjermet fra naboer, og aller helst med fruktrær i hagen. Kanskje et lite drivhus hvor jeg kan plante grønnsaker og urter? I huset bor jeg og mannen min, sammen med våre firbente barn. Hvor mange puser vi har innen da er vanskelig å si, men i alle fall to, aller helst. Jeg er i oppstartfasen med kaféen min, som har fått det perfekte lokalet midt i Risør sentrum. Mesteparten av dagene går med til å teste ut nye oppskrifter, selge nydelig kaffi, dekorere videre i kaféen og smile og vinke til alle som nysgjerrig titter innom. På fritida ordner jeg i hagen, og i huset, med småsysling/oppussing, tar på meg hyggelige fotojobber og oppdaterer bloggen så ofte jeg kan.

Sånn håper jeg livet mitt ser ut om 5 år. Hva med dere?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Høres utrolig fint ut! Deilig å ha en så konkret fremtidsdrøm – som jeg ikke er i tvil om at vil gå i oppfyllelse <3 Jeg håper også å bo i et hus med hage, men vet ikke helt hvor. Også håper jeg at vi kanskje har fått noen flere barn, både to- og firbeinte. Og at vi har høner! :)

  1. Hihi, takk for det, fina! Hus med hage, altså<3 OG HØNER! Åh! Håper drømmene går i oppfyllelse!

 2. Så koselig! Høres superfint ut :D
  Vet ikke helt hvor jeg ser meg selv om fem år. Litt vanskelig å se for seg siden jeg fortsatt er student! Håper jeg bor en fin plass med min kjære, har en fin jobb og nyter livet. Og reiser, så klart.

  1. Takk, hihi! Jeg håper livet vil være nøyaktig så fint som du ser for deg når den tid kommer!

 3. Åh så spennende at du skal åpne cafe! :D
  Nå har jeg endelig besøkt ditt kjære Risør og skal garantert tilbake for å besøke cafeen din ;) Vi kom med båt og holdt oss mest rundt brygga/sentrum, men syns det var så søtt at alle hus var hvite! Og alle butikkene hadde så søtt utseende – blant annet den butikken som heter Annemor (?) med mange morsomme badeender ^^

  1. Hihi, ja, det er drømmen altså! Åå, så koselig at dere besøkte Risørbyen! Tipper det var nyyyydelig der nå, med sol og varme? Jeg er glad for at dere hadde et bra opphold, og fikk et bra inntrykk av byen!

Kommentarer deaktivert.