Home » Helgekos » Mitt Oslo » Novembersøndag i Botanisk Hage

Novembersøndag i Botanisk Hage

IMG_5463 IMG_5465 IMG_5519
IMG_5492
IMG_5522
IMG_5476
IMG_5554 IMG_5563
Vi kjøpte med oss hver vår kaffikopp, og tok oss en times tid i Botanisk Hage på Tøyen i ettermiddag. Godt å strekke på beina, puste inn lukten av trær og vått høstløv, gå hånd i hånd og kose oss sammen. Botanisk Hage er, som jeg skriver hvert år på denne tiden, også utrolig fin om høsten! En bortgjemt perle, midt i byen, hvor man kan senke skuldrene og hygge seg skikkelig. Vi myste mot sola, kysset under et gult tak av høstblader, og lot oss sjarmere av småfugler som spiste bær i noen busker. Etterpå vendte vi nesa hjemover, og jeg sovnet på skulderen til Åsmund på bussen. Fin søndag<3!
IMG_5575

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. botanisk hage! <3
    jeg glemmer alltid litt bort at man selvfølgelig kan gå der også om høsten, faller seg liksom mer naturlig på våren og sommeren. men nå skal jeg vurdere å ta med de høye skuldrene mine og en kopp te dit i eksamenstiden! takk for fint tips! <3

    1. Jaa! Gjør det! Det er så fint der, nå også, særlig om det er solskinnsvær! Om ikke det er det, kan en alltids gå inn i et av vektsthusene for å søke ly. Kos deg!

Kommentarer deaktivert.