Home » Risør » Novemberlørdag i Risør

Novemberlørdag i Risør

Å se pusene Dexter/Bebipusen (til venstre) og Kass (til høyre) igjen var veldig koselig! De har vært skikkelig kosete og søte, som ellers, under hele Risøroppholdet. Disse tre bildene er tatt med mobilen, og hentet fra instagramkontoen min:

Typisk grå novemberdag var lørdag, og formiddagen tilbrakte jeg i sentrum. Fikk spasert rundt i gatene, tittet i flere av byens trivelige butikker og handlet litt julegaver. Det blåste surt innover torvet fra havet, men det var allikevel nydelig å kjenne på den friske lufta, og den rolige atmosfæren, på tross av at det var en lørdagsformiddag. Det er noe av det jeg liker aller best med Risør, og som gjør kontrasten til pulserende og travle Oslo stor. Koste meg med kaffi og søtt bakverk fra den lokale bakeren Stavelin, og nøt hvert sekund av den fine dagen.

Translation: 
Spent parts of my Saturday in Risør in the center of town, buying Christmas presents and enjoying the quietness

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fine puser!
    Det ser utrolig fint ut i Risør. Minner meg litt om Tvedestrand på disse bildene :)

    1. Hihi, ikke sant de er fine!:-D Risør er som Tvedestrand, bare en god del ganger finere ;-D (Hilsen Risørpatriot)

  2. kjenner igjen de fine bildene fra instagram og jeg bare eeelsker pusene!! Jeg vil ha!! men samboeren vil ha en fransk bulldog. Jatakk begge deler….?

  3. Awww bebisen er jo nesten like stor som pappaen sin blitt! Tida går fort med de små, hihi. Det ser så utrolig fint ut der! Risør står på steder-jeg-skal-dra-til-sommeren-2013-lista for å si det sånn; du reklamerer godt for the hometown ;D

Kommentarer deaktivert.