Home » Sponsor, Giveaway » Novembergiveaway!
 1. Åå, beste giveawayen på lenge :D Jeg har siklet på så mye der, men siden jeg er midt i tannbehandling (omfattende) har jeg ca null penger til overs. Dette hadde vært en superfin julepresang til meg selv altså <3 Så count me in :D <3

 2. Hei :)

  Linker delt!
  Jeg ville kjøpt spillet “idiotkunnskap”, det høres utrolig artig ut! Jeg er over gjennomsnittet opptatt av unyttig kunnskap, perfekt spill for meg. :)

 3. Har delt på twitter!

  Nå for tiden bruker jeg veldig mye av pengene mine på fly til Bergen, siden kjæresten min bor der, og jeg bor i Oslo – dermed ville pengene gått til julegaver. Kanskje et par duftoljer til en romantisk og avslappende kveld? (-:

 4. da har jeg delt lenkene:) jeg ville brukt gavekortet på et diana kamera:) det er noe jeg har ønsket meg leenge!

 5. Delt på facebook!

  Jeg ville ha kjøpt masse god Pukka-te og kost meg med utover vinteren, pluss noen julegaver :)

 6. Plan 1; Strikke råsa votter til jul til søs
  Plan 2; Vinne konkurransen og gi et par votter + et rååååsa Diana F+ kamera som jeg vet står øverst på ønskelista hennes. <3
  Tvitvi hilsen fattiglusa som har linket til begge på facebook
  maritasivertsen@hotmail.com

 7. Jeg kunne godt tenkt meg et gavekort på Kipekee.no for de har så utrolig mye fine ting, både til meg og til julegaver til venner. Har plukket ut noen ting som passer til meg og de nærmeste vennene mine. 35mm filmene plukket jeg ut for jeg er desperat etter nye filmer. Finner sjeldent på butikker her i området, og jeg har 8 analoge kameraer som jeg gjerne vil ta i bruk igjen kjappest mulig! De andre tingene har jeg igrunn plukket ut til julegaver, søte små ting som alle liker! :)) hihi

 8. Dette hadde vært perfekt for meg! Hadde brukt gavekortet til julegaver til noen venninner. Har linket på twitter :)

 9. Jeg hadde blitt så utrolig glad om jeg hadde vunnet! Det hadde betydd så mye for meg, du aner ikke! Jeg er fjorten år, og har sykdommen coats disease som er en sykdom på øyet. Jeg er total blind på høgre øye, og får dessverre ikke synet tilbake.. Coats Disease er et utrolig sjelden syndrom som bare noen få får. Det er bare noen personer i Norge som har dette syndromet. Det som er spesielt er at synet blir svekka og pupillen blir hvit. Det kan også spre seg til det andre øye, og det har ikke skjedd hos meg enda, men jeg er utrolig redd for at det skjer.. Onsdag 14. november skal jeg til Bergen sykehus for å se om jeg kan få linse for å skjule det hvite på pupillen. Viss jeg vinner, skal jeg bruke gavekortet på å finne julegaver til familien min. Mamma er syk selv, og sliter med SLE (en sjeLden sykdom som heter Lupus) som gjør at hun blir fort sliten, har mye smerter og mageproblemer, og jeg vil være en god datter for både hun og faren min, og bruke dette gavekortet på å gjøre noe fint for mamma <3 Krysser fingrene! :)

 10. http://vreng.blogg.no/1352754115_giveaway_p_mewkidnet.html < Her er innlegget jeg har skrevet. Der har jeg også skrevet hva jeg ønsker å gjøre med pengene hvis jeg vinner.

  Jeg vil enten bruke pengene på et av de analoge kameraene de har og betale resten selv, eller kjøpe meg lilac leppestift, en av de fantastisk kule sminkepungene de har, da den jeg har snart revner og nøye meg med det nydelige kamerasmykket i rødt(istedenfor analogt, hihi)!

 11. Kjøleskapspoesi og ubåt-tedings!! Håper det blir mitt ved hjelp av gavekort:D

 12. Superflott giveaway!! Jeg har delt på Facebook, og blir innmari glad hvis jeg vinner. Har handlet hos Kipekee før (en utrolig flott dagbok) og var veldig fornøyd. Har en del på juleønskelista derfra, ja :) Klem fra Anette :)

 13. Ååååh! JAAAA!
  Har siklet etter et Diana F mini i eeeevigheter og det gavekortet hadde gjort susen <3

 14. Har delt! :D

  Jeg har lyst til å bruke gavekortet på gaver til venner :) Jeg syns venner og familie fortjener det beste og kipekee har jo det beste, søteste og kuleste tingene så det passer jo bra :)

 15. Delt på facebook!
  Jeg ville ha unnet meg kjøleskapspoesi og gave til mamma :-) er så utrolig mye fint der!
  Super giveaway, sitter her med kryssede fingre!

 16. ღ Jeg blir veldig gjerne med ღ
  Har delt videre på facebook ღ
  Hadde jeg vunne ville jeg brukt det på Fujifilm Instax Mini kamera ღ

  har så utrolig lyst på et sånt kamera så jeg krysser fingrene så hardt jeg bare kan ღ

  Ha en super dag videre ღ

  charlotte_kolnes@hotmail.com

 17. Elsker den nettbutikken! Så mye kult! Jeg ville kjøpt miniatyrsøppelkassen (utrolig tøff) og notisbøker.

  Madde

 18. Jeg ville nok brukt gavekortet til et diana kamera. jeg hadde tenkt til å kjøpe meg det uannset, med pengene jeg fikk fra konfirmasjonen min. med det er jo alltid greit med litt hjelp ;)

 19. Hei. Jeg har ikke blogg eller twitter, men har delt på facebooken min- med link til bloggen din og til kipekee.no.

  jeg ville brukt gavekortet på meg selv- å det betyr at jeg vertfall hadde kjøpt kjøleskap poesi, og så brukt litt på diana kamera- som jeg har så syyykt lyst på. *håpehåpe*

  PS. flott blogg, med spreke farger.

  Hilsen Iselin

 20. Jeg valgte å kvitre om det, ettersom jeg har sju ganger så mange følgere på Twitter som på bloggen, hihi. Om jeg var så heldig at jeg ble trukket ut, ville jeg brukt gavekortet på å bestille julegaver til venner og familie i Norge, og så selvfølgelig kreve at ingen hjemme åpner pakkene før jeg kommer hjem til jul, hoho! Jeg elsker julehemmeligheter!

 21. ÅH, det hadde vært superdupert – da hadde jeg hatt enda noen gaver i boks (det er vanskelig det der. Spesielt siden jeg selv bare ønsker meg geit til Afrika…) MEN her https://twitter.com/motionocean/status/268432392790884352 er mitt ‘bidrag’, og jeg tror jeg ville valgt http://www.kipekee.no/products/rodt-kamerasmykke-med-tilbehor2 til en person som er glad i å ta bilder (kan jo ikke si hvem i fall h*n er innom her og sniker vøtt ;D) og http://www.kipekee.no/products/eos-lip-balm-strawberry-sorbet-and-passion-fruit3 til ei venninne av meg!

  ÅH, DENNE er råkul!! Skotteblodet bobler ved synet! http://www.kipekee.no/products/schottish-checks-red


 22. Oj dette hadde vært noe. Jeg har lenge ønsket meg Notatboken My life story,som dem selger hos Kipekee :) Det er en 100 års dagbok :) http://www.kipekee.no/products/my-life-story.
  Det har dessverre ikke blitt til da den koster nesten 500 kroner.. Men om jeg skulle være heldig her,så skal jeg garantert kjøpe den :) Noe så herlig en dagbok,som man kan skrive hele livshistorien sin i :) Jeg krysser alt som krysses kan….
  Jeg følger med på bloggen din i ny og ne,å jeg må bare få si at tusen takk for en fargerik blogg..
  Jeg har delt konkurransen på min Facebook side :)

  Ønsker deg en SuperDuper uke videre..
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 23. Kjempebra give away! :) Jeg ville nok brukt gavekortet på spillet “Jentekveld” og den lille, rosa retroradioen! :D

 24. Hei, nå har jeg sett meg gjennom så godt som hele nettsiden tror jeg, og plukket ut en del til jeg ønsker meg. Som nok blir kjøpt om jeg vinner eller ei.

  http://www.kipekee.no/products/iphone-4–4s—lysrosa-polkadots-deksel
  Fordi det hadde vært en veldig fin gave til ei venninne, rett og slett fordi det er veldig henne!

  http://www.kipekee.no/products/scratch-map-poster-
  Fordi jeg drømmer om å reise, og fordi jeg ikke tror det finnes noen bedre motivasjon enn dette kartet.

  http://www.kipekee.no/products/pukka-chai-tea-herbal-tea
  Mest fordi te er veldig godt, og denne så spennende ut!

  http://www.kipekee.no/products/retrofuturist-opaque-leppestift
  Veldig fin farge, og dyreverneren i meg blir også fornøyd.

 25. Yay, suuuper giveaway!! Jeg har skrevet på bloggen, og ville brukt gavekortet på et Diana F+ kamera, en håndfull smykker eller evnt. “jentekveld” spillet (ELLER en julegave eller fler) om jeg skulle vinne :>

 26. Har linket til siden og give awayen på min facebookprofil. Om jeg vinner skulle jeg i alle fall kjøpt kjøleskapspoesi, de er så kule. Og det hadde definitivt blitt en ubåt tesil eller to. Et must for Beatles fans, eller hva?

  Og jeg måtte kanskje også kjøpt en bagasjetag. Min turkise og brunblomstrete koffertbag ble forvekslet i sommer på Gardermoen. Jeg som trodde jeg hadde den eneste turkise og brunblomstrete bagen i hele Norge!

 27. Da har jeg delt på Facebook! :)

  Jeg ville brukt gavekortet til julegaver! Litt usikker enda på hvem det hadde blitt til, derfor også hva jeg ville kjøpt! :) Super mange fine julegaver er det i alle fall!

  r_kjelland@live.no

 28. Da har jeg laget innlegg på bloggen min, og håper på vinnerlykke! Om jeg skulle vinne så ville det muligens blitt jentespillet, det søte kamerasmykket og vaffelunderlaget :)

 29. Jeg vil bruke gavekortet på julegaver, jeg:)
  Delt på Twitter (@ingvildthaboss)
  ingvild2006(ætt)gmail.com

 30. Delt på bloggen min!

  Hvis jeg hadde vunnet ville jeg brukt gavekortet på spillene Jentekveld og Idiotkunnskap, for jeg elsker spill :D

 31. Jeg ville ihvertfall ha ønsket meg masse Pukkate, serveringsbrettet som ligner på Captain Americas skjold, og kanskje en av øyenskyggene.

 32. Ville nok brukt gavekortet på litt søte småting, som det søte retro elefantbrettet, en søt dagbok og en bagasjelapp siden jeg skal reise mye fremover!
  Har linket på facebook :)

 33. Hei på deg!

  Jeg ønsker alltid å vinne gavekort,
  da kan en velge hva en selv ønsker.
  Det er jo så mye fint her inne,
  så jeg må ta en titt når jeg får litt bedre tid.
  Deler med over 865 venner!

  Vennlig hilsen Guri Marie.

  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

Kommentarer deaktivert.