Home » Helgekos » Risør » November i Urheia, og flytting av blogg

November i Urheia, og flytting av blogg

Bedre seint enn aldri, eller hva? Her kommer i alle fall noen bilder fra da jeg var hjemme i Risør i november, og pappa og jeg gikk en tur i Urheia. Det var perfekt sent høstvær, med frost på bakken, og en herlig lav høstsol. Pappa viste meg steder han hadde vært mye som barn, fortalte historier og delte minner, og det var så utrolig koselig!:
IMG_6167 IMG_6179 IMG_6197 IMG_6156

Forresten!:
Vi driver i skrivende stund og flytter bloggen til et nytt webhotell, fordi one.com i det siste året/halvåret har hatt problemer med å huse bloggen, noe som har ført til litt nedetid nå og da, og treg blogg generelt. Med andre ord veldig kjipt for meg som legger så mye tid og stolthet i bloggen! Nå flyttes den altså til en raskere server, og jeg krysser fingrene for at det blir bra. All flytting skjer i kulissene, og er ikke noe dere kommer til å merke noe til (forhåpentligvis). Det eneste dere skal merke, er at det kommer til å gå fortere å laste bloggen! Hurra!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så koselig å få høre minner! Jeg er noen ganger redd for at det ikke fins nok tid til å få høre alle historiene.
    Lykke til med nytt webhotell! Hvilket har du valgt? Jeg er på one sjæl i dag, men ja: Litt treigt. Så tar i mot tips med takk, i tilfelle jeg en dag bestemmer meg for å flytte selv :)

    1. Det har alltid vært noe av det beste jeg vet, å høre familie fortelle fra “gamledager”. Bluehost heter det! Var Åsmund som fant fram til det, og har fiksa alt, hoho!

Kommentarer deaktivert.