Home » Innkjøp og gaver » Lush » Noen innkjøp fra forrige uke

Noen innkjøp fra forrige uke

Lørdag lanserte vi vidunderproduktet FUN på Lush! Åsmund og jeg dro såklart innom for å kjøpe oss hver vår bit :-) FUN er et 4 i 1-produkt; kan brukes som sjampo, såpe, badeskum og man kan modellere figurer av dem. De kan også brukes som vaskemiddel til tøy.

En rull med FUN koster 85,- og (som vi skriver på lushnorge.noDet første året vil 10p fra hver eneste rull av FUN som blir solgt (2,5 % av det globale salget), gå til et fond som skal gi tilskudd til prosjekter som arbeider for givende og morsomme fritidsaktiviteter for barn som lever i vanskelige oppvekstkår og miljø. Man støtter altså også en god sak :-)

Vi valgte oss fargen rosa og grønn, men FUN finnes også i gul, rød og blå, alle med de samme fuktgivende ingrediensene, og uten konserveringsmidler. Luktmessig kan jeg kort oppsummert si at: Gul=vanilje, blå=lavendel, rød=mandarin og appelsin, grønn=lime og rosa=godis/syltetøy. Kan allerede skrive under på at de funker knallbra både som såpe og sjampo!

Snow Fairy juledusjsåpe, Green FUN (såpe, sjampo, badeskum), Pink FUN  (såpe, sjampo, badeskum) og Ocean Salt ansiktskrubb fra Lush. Og en pakke med årets julete fra Palais des Thés! Sort te (juleteen finnes også i rød, hvit og grønn te) med smak av krydder, mandel og sitrus. Nyyydelig!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hvordan bruker man FUN-bitene? Brekker av en bit og smører inn kroppen og håret? Eller tar hele greia? :-)

  1. Man brekker av en bit og skummer opp i vått hår eller på en klut/svamp. Eller tar en bit og vasker hendene med. Som skumbad smuldres den en passe mengde opp i badekaret:-)

 2. Mmm, synes det lukter helt hit! I år skal jeg i alle fall ha snowfairy til meg selv, og ikke bare kjøpe den i gave! Fun så også fun ut, hihi!

 3. Så morsomt med et produkt som kan modelleres, og som dessuten har fire funksjoner! Maken til praktisk. Lurer på om de har FUN her i Paris også? Det skal jeg sjekke ut, takk for tipset! Riktig god helg!

  1. Hoho, ja, ikke sant?! De bør ha lansert FUN i Frankrike også nå, så det burde ikke være noe problem å få tak i!

 4. LUSH <3
  Har nettopp hatt et større raid på Lush og ble 1000 kroner fattigere, men det var så absolutt verdt det! :D

  1. Hoho, svidde av en grei sum der selv idag (fikk unnagjort siste slant med julegaver sånn ca)! Helt enig, verdt hver eneste krone!! :-D

  1. Hoho, det skjønner jeg! Har allerede kjøpt to til, som skal gies bort o gave :-) Hvilken farge likte du best lukta på?

  1. Det er den også! Jeg pleier ikke å være så glad i klassiske juleteer, men de fra Palais des Thes er alltid veldig gode og rene i smaken. Nam, nam!

Kommentarer deaktivert.