Home » Innkjøp og gaver » Noen innkjøp fra denne uka

Noen innkjøp fra denne uka

Et par gule spisebrikker som skal få bli påskeduk til spisebordet vårt, påskekylling i glitterkule, gult kubbelys, litt påskegodteri og en turkis kurv. Alt fra Åhléns:

Pyntekanin! Åh, jeg elsker harry nips, hihi. Denne er fra TGR:

Påfyll av en av mine tefavoritter; Fleur de Geisha! Og shortbread med sjokolade og appelsin. Dere vet de sjokoladeappelsinene fra Freia? De som er formet som en appelsin, med “appelsinbåter” og det hele? Denne smaker just det samme! Begge fra Le Palais des Thés:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åw, så herlig! Du har god smak, jeg tror jeg hadde trivdes veldig godt i alle fargene! :) En vakker dag må jeg få gått innom denne butikken med te!

 2. Mye fint :) Den shortbread fikk jeg lyst til å smake på nå. Spiser ikke sjokolade jeg og tåler det heller ikke.Så hadde vært godt med noe som har samme smaken :)

  1. Det er jo sjokolade oppi, så hvis du ikke tåler det, burde du holde deg unna just denne:P Men, de selger andre gode kakelignende saker som ikke inneholder sjokolade, så du burde absolutt ta turen for å titte!

 3. Åhléns er så bra, og farleg!
  Fekk veldig lyst til å prøve shortbreadet, den appelsinsjokolada er jo den beste.

 4. Jeg kan gå god for både teen og kjeksen, håhå! Så søt kyllingball og kaninkurv – nå blir det påskestemning! God helg!

 5. Åh, for en flott blogg å oppdage en søndagkveld når man egentlig må ta oppvasken og brett klær. Jeg vil heller sitte å lese! :D

  1. Hihi, takk! Er det ikke sånn det alltid er? At det er så mye mer fristende å benke seg foran pc’en enn å gjøre husarbeid? :-)

Kommentarer deaktivert.