Home » Hverdagsblogg » Niende november totusenogelleve
 1. Jeg ble bare helt utrolig sulten nå. Det tredje øverste bildet så så utrolig godt ut! Det er kjekt å se de pip-pippene som enda ikke har forlatt oss :)

 2. Jeg har nominert deg til vixen blog awards sin ‘Årets fotoblogg’ fordi du tar så utrolig fine bilder og har en så flott blogg! :D Stå på Ina!

  1. Åi, så koselig! Hvor finner jeg dette? (fant en nominasjonsside, men ikke mitt navn/bloggadresse)

 3. Hmm, det vet jeg ikke faktisk, for jeg bare sendte inn nominasjonen :O Tror det er sånn man får beskjed om etterhvert som man får det inn og sånt? Man får hvertfall beskjed om det!

 4. hadde en veldig rar drøm når jeg duppa på sofaen istad. drømte at jeg var i oslo, og brått var jeg hos dere. det var et stort glass rom med papegøyer i gangen, også fikk vi noe sykt god vegetar mat ( med vi, så var det mange folk fra alle steder) så brått ble hele bygningen raida, og vi måtte løpe vekk.

 5. Fuglebildet er jo alldeles nydelig, awesome OG fantastisk! For noen vakre skapninger!

  Hvordan står det til med tilhelingen av tatoveringen?

  1. Tusen takk! Jo, veldig bra:-) Alt flass er borte, og nå er den bare litt skjør og kløete. Venter på at fargene skal “synke inn” helt.

 6. Fuglebildet fikk meg til å holde pusten et øyeblikk, slik at jeg ikke skulle forstyrre dem i frokosten! Haha! Håper denne dagen også blir fargerik og fin!

 7. Det øverste bildet var helt fantatisk nydelig!!!!!!!

  Hipp hurra!! Vi er nå Lushkollegaer :) Jeg har fått meg jobb på butikken i Bergen :D Er kjempeglad.

 8. Herregud så fine bilder du tar! Det er en grunn til at dette er min desiderte favorittblogg; bildene tar og innleggene du skriver og hele deg er helt fantastisk. :3

Kommentarer deaktivert.