Home » Hverdagsblogg » Niende desember totusenogelleve

Niende desember totusenogelleve

Ble ganske arg og forferdet da jeg så at værmelderene hadde rett; snøen regnet mer eller mindre bort i Oslo, og etterlot gatene sørpete og glatte av is. Vel, jeg gir ikke opp håpet om at det kommer mer snø før jul! Massevis av fin, hvit snø = jatakk!:

Tok på meg de nye strømpebuksene og knestrømpene fra We Love Colors, og trasket ut på glatta sammen med Åsmund i formiddag. Brodder er noe jeg må investere i så fort som svint, for selv om jeg elsker de vegetariske bootsa mine, er det farlig glatte på føre som i dag!:

Ferden vår gikk til Bagel & Juice på Frogner, hvor Åsmunds kusine nylig har fått seg jobb. Der ble vi godt tatt imot, og satt oss ved vinduet så vi kunne titte på forbipasserende, og fryde oss over denne fine pynten, hihi:

Jeg spiste en bagel med mozzarella, tomat og pesto, drakk en dobbel latte med soyamelk og et glass med Peach Paradise-juice (fersken/jordbær/lemon breeze). Nydelig frokost! Åsmund og jeg ble vartet opp, og ble værende og kose oss der i to timer, til den allerede grå himmelen ble enda mørkere og gråere:

Min finfine Martesløyfe fikk bo på skjerfet for dagen. Grønt, gult og turkis; tre favoritter på en gang!:

På vei hjem dagdrømte jeg om store julepapirstjerner i vinduet og en rykende varm kopp med julete:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ja, uberørt snø er noe av det fineste som fins. <3
  Forresten, hvor var det du kjøpte bootsa igjen? Husker det var ei nettside der de solgte kun vegetariske sko, men kan ikke komme på hva den heter…

 2. Jeg ble litt skuffet når jeg kom til Oslo i dag og det regnet.. Og fy så glatt det var :-D hehe.. Men så spiste vi på Helt Rått i Sandvika hvor maten var helt nydelig, og i morgen skal vi på Lush og Loving Hut, så jeg tipper Oslo skal levere denne gangen også :-) selv uten snø.

  1. Det skjønner jeg veldig godt at du ble! Loving Hut har jeg spist på et par ganger, men må si maten der er ganske skuffende. I alle fall synes jeg det. Får håpe du blir mer fornøyd :-) Og, kanskje vi sees på Lush! :-D Kos deg uansett!

 3. det burde være masse snø igjen 18. desember, fordi da har jeg bursdag, og jeg vil aldri ha en bursdag som ikke er hvit! så jeg krysser fingrene med deg :)

 4. Fina <3
  Ser ut som en koselig dag :D
  Jeg tenkte på deg i dag, når det startet å snø igjen. Det regnet her også, men vips kom det mye mer snø. Så tanken ble sendt av sted, om mer snø hos deg :)
  God helg fininger <3

 5. Jeg skjønner veeeldig godt hvordan du har det! Jeg vurderer selv å skaffe meg brodder(selv om det er synonymt med gamle damer), for jeg har hatt alt for mange nær døden opplevelser allerede!=P

Kommentarer deaktivert.