Home » Hverdagsblogg » Innkjøp og gaver » New Zealand-gaver

New Zealand-gaver

Verdens beste Ane kom torsdag hjem fra tre uker på New Zealand! Der har hun vært turist, opplevd og sett masse, og møtt ei god venninne som har bodd der det siste halvåret. Hun har blant annet sett kiwifugler, kjørt i vakre omgivelser, sett Hobbit-hus og vært på en isbar! Jeg har savnet henne utrolig mye, og da vi traff hverandre lørdag ettermiddag var det sååå godt å få gitt henne en skikkelig god klem! Vi var begge veldig slitne; hun etter reise og jobb, og jeg etter en lang uke med jobb, samt jobb hele lørdag. Vi busset sammen hjem til oss, hvor Åsmund ventet klar med taco og smil. Vi spiste og koste oss foran TV’en med Disneyfilmen Prinsessen og Frosken, godteri og prat om reise, ting som har skjedd siden sist og sånt. Gjespe gjorde vi også titt og ofte, for vi var så fryktelig slitne og trøtte begge to, haha! Da klokka nærmet seg ti, takket Ane derfor for seg og reiste hjemover. Hun skulle nemlig tidlig opp på søndagsmorgenen for å jobbe! Endelig er hun tilbake i Oslo, og selv om vi begge har travle uker foran oss, skal vi nok få til å få sett hverandre litt i mellom slagene allikevel.

Ane hadde med seg en liten gave til meg fra reisen. Kiwisjokolade og en button med kiwifugl på! Så søtt!:
IMG_2417

Har noen av dere vært på New Zealand? Fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Kiwi-fulger er så søte! Jeg pleier å tulle og si at dersom jeg noen gang drar til New Zealand kommer de til å ta meg i sikkerhetskontrollen på vei hjem med kofferten full av kiwi-fugler. De er jo bare så utrolig søte!!! Haha :)

 2. Kunne tenke meg å dra til New Zealand selv :D Det var nok supert å få sett hverandre etter 3 uker og catche up ;D Det var Solør Mart’n (født og oppvokst på Flisa) i helga. Dårlig vær, men så gøy å se alle kjente igjen !

  1. Samme her, det virker veldig fint der! Ja, det var kjempefint etter å ha savnet henne sånn. Dårlig vær gjør ikke stort når en er med koselige folk, hihi!

 3. Skulle veldig gjerne dratt til New Zealand, det er på den lange listen over steder jeg ønsker å dra til.
  Spennede med ukjente godsaker! Samboern kom hjem med sjokolade med harde salte lakrisbiter i, fra det store Sverige-utland. Meget godt!
  :-)

 4. Åå jeg bodde der et helt år, bare for å leve livet og ta litt småjobber innimellom. Har reist mye, men NZ er den plassen jeg lengter aller mest tilbake til. Sååå fantastisk vakkert! Hihi, ble veldig avhengig av den sjokoladen da jeg bodde der, så heldigvis fikk jeg gode venner der nede som sender litt fra tid til annen ;)

  1. Ohh, det høres skikkelig herlig ut! Så deilig med et års avbrekk, og prøve noe helt nytt! Kan godt tenke meg NZ har satt ekstra spor, ja. Virker som et flott sted! Hoho, nice, da gleder jeg meg desto mer til å teste den ut! Flaks du har venner som kan sende!

Kommentarer deaktivert.