Home » Reiser » New York-tips (og kanskje også Las Vegas-tips?) ønskes!

New York-tips (og kanskje også Las Vegas-tips?) ønskes!

howdy-from-new-york
Om i underkant av én måned er jeg på plass i Las Vegas med Christiane, for å delta på den årlige piercingkonferansen som går av stabelen der.
Vilt og surrealistisk, javisst, haha!

Uansett, som jeg nevnte her tidligere, så mellomlander vi i New York på vei tilbake til Norge, og i og med at vi bare får noen timer der (én dag-ish), så hadde jeg håpet dere kunne hjelpe meg med noen tips til ting jeg bare MÅ se, butikker jeg bare MÅ besøke, steder jeg bare MÅ spise i the Big Apple? Tida vi har der er knapp, men jeg vil gjerne få så absolutt mye som mulig ut av den!

Når det kommer til Las Vegas vet jeg ikke hvor mye fritid jeg får til å dra på oppdagelsesferder, meeeen jeg tar veldig gjerne imot tips til ting å gjøre der også (spesielt tips til gode spisesteder!)!

På forhånd tusen takk!! :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så spennende, det blir nok en kjempebra tur! Har vært i Vegas et par ganger, veldig morsom by. Anbefaler buffeeten på the Wynn på the Strip, måtte gå der flere dager på rad for det var så mye godt, haha! Ghandis restaurant er et sted med nydelig indisk mat.. Forresten, så er det Lush butikk på Mandalay Bay og på kjøpesenteret Fashion Show, i tilfelle du vil dit?

  1. Åh, tusen takk for det! Mmmm, indisk høres ikke feil ut i det hele tatt. Og, en bra buffé er det ikke noe å utsette på, mmm! Vet du, vi skal bo på/konferansen holdes på et hotell som heter Bally’s, og såvidt jeg kunne se utifra bilder, så ser det ut som det ganske nylig har åpna en Lush rett på utsiden av det! Hihi! Hvis ikke stikker jeg lett til et av senterene. Må jo få med meg Lush, hoho!

 2. I Las Vegas må du gå innom hotellet The Venetian. Fine blomster i første etasje (i hvert fall hadde de det da jeg var der i 2012), og i andre etasje: Venezia! Med elv, gondoler og mange små butikker.
  Restauranten Rice and Company (i Luxor) har god mat og god service :)
  Hvis du har lyst til å shoppe klær og sko og tilbehør for en billig penge, så gå innom Ross.
  Og så må du selvfølgelig se et eller annet show! Du kan få rabatt på billetter gjennom nettsiden tix4tonight.com.

  Når det gjelder New York, så burde du ta deg et par uker til å oppleve byen, hehe :) Så mye å se, gjøre, oppleve og spise!
  Whole Foods på Union Square (kjøp mat fra buffeten og sett deg oppe i andre etasje for å spise mens du ser på livet utenfor), gå tur på High Line, se New York fra toppen av Rockefeller (mindre kø enn Empire State, men kjøp billett på forhånd uansett!)… Aaah, jeg vil til New York igjen! :D

  1. wohooo, tusen takk for sååå mange tips!! Jepp, jeg vet jeg skulle hatt mer tid i NY, men det får eventuelt bli en annen gang (dette ble jo liksom bare en bonus). Uansett! YAY! Tusen takk, her var det mye spennende!!

 3. Hur många timmar bytestid har du i NY?
  Sist jag åkte dit landade jag på Newark och bara att ta sig igenom säkerhetskontrollen tog över två timmar, har man riktig otur kan man bli ståendes hur länge som helst.
  Om du aldrig varit där innan skulle jag satsat på Times Sqare för att få mesta möjliga New York-känsla ;)

  1. Godt poeng! Lurt, jeg er jo innstilt på at det kan ta litt tid, ja..! Vi har 12 timer, så vi bør rekke å se bittelitt av byen, i alle fall, uansett hvor mye forsinkelser det burde være (krysser fingrene!)!

Kommentarer deaktivert.