Home » Catlady » Nevøbesøk med mye kos

Nevøbesøk med mye kos

Husker dere at Åsmund og jeg passa min søsters katt Minsin for en liten tid tilbake, da han var nyoperert i beinet sitt? Vel, nå er vi pusepassere for ham igjen, og det er utrolig koselig! Minsin har kommet seg veldig bra, og nå kan han få løpe rundt i leiligheta vår som han vil. Han ser ut til å trives godt, og elsker å speide ut av vinduet, på mennesker og dyr i parken:
img_5975 img_5993

Han liker godt å drikke vann fra mugge framfor bolle, og kun det beste (en Mummi-mugge) er godt nok for den lille pusen, naturligvis!:
img_6007

I kjøkkenvinduet har vi også ryddet plass til ham, så han kan titte ut der også, hihi:
img_6014

Han koser seg masse på baderomsmatta hvor varmekablene i golvet står på, og så har han funnet seg sin favorittstol å sove i. Ellers leker han masse med en liten lekemus jeg kjøpte til ham, og vi passer på å skjemme ham bittelitt bort med ekstra godt pusemat og pusegodteri i balant. Sånn er det å være på besøk hos tante og onkel, hihi!:
img_6019

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg passer også pusekatter for tiden! Er såååå koselig, og gruer meg litt til de drar (men blir fint med planter som ikke blir tygd i stykker).

    1. Ja, det har jeg sett! Såå fine! Ja, det blir trist når det er over (for denne gang), men jeg kjenner meg igjen med planteproblematikken, haha!

Kommentarer deaktivert.