Home » Foto » Naturell, tre år etter

Naturell, tre år etter

IMG_0151

Den aller siste dagen i februar for tre år siden, la jeg ut et portrettbilde av meg selv her på bloggen, sminkeløs, og oppfordret dere til å gjøre det samme. Tre år har gått, og jeg kan vel si jeg har forandret meg en del, både på utsiden og innsiden! Håper dere har en fin lørdag, med sminke i fjeset eller ei:-)

Translation:
Posted a picture of me without make up back in February 2010.
I’ve changed quite a bit, both on the inside and outside since then!

IMG_0179

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nydelig! syns du er enda vakrere uten sminke,jeg!
  ha en fin lørdag! <3

  1. Takk, tror jeg? Bruker så og si alltid sminke, i alle fall ute, så det er kanskje ikke ment som et kompliment til hvordan jeg tar meg ut til hverdags, eller tar jeg feil? Takk, ha en fin lørdag du óg:-)!

 2. Du er veldig veldig vakker!
  Bruker ytterst lite sminke for tiden, siden det er på en måte uhørt å bruke mye sminke (som jeg kan finne på) i forsvaret. Når jeg er ferdig i førstegangstjenesten, kommer sminkekostene mine fram i lyset igjen :-)

 3. F I N frøken :)
  Du har så flotte øyenbryn! Farger du dem, eller er du så heldig å ha den fargen naturlig? :)

  1. Takk, hihi!:-D Jeg farger ikke brynene med brynfarge, men jeg tegner dem opp med øyebrynspenn når jeg sminker meg, for å fylle dem ut litt mer (de er jo ikke så jevne i fargen på det smaleste). Fargen jeg da bruker er litt mørkere enn min naturlige.

 4. Du er så flink til å sminke deg fargesprakende, og du vet virkelig hva du selv kler. Men jeg må si at disse bildene av deg er nesten enda bedre.. :) Du er vel fin!

 5. Utrolig pen! Og tida flyr jo, husker det som i går da du la ut bilde for 3 år siden. :-)

 6. Haha,uff.
  Jeg mente det virkelig som et kompliment. Du er skikkelig vakker med sminke også,men jeg syns det er ikke like mange som ser så bra ut uten sminke,og du er en av dem! Sånn :)

  1. Åå<3! Var veldig usikker på hvordan du mente det! Er ikke så lett alltid over nett, å forstå hva som blir sagt.. Tusen takk<3

 7. Kjempefin! Jeg går mer uten sminke enn med for tiden, og det har gjort underverker for huden, og selvfølelsen. :) Husker det forrige innlegget ditt uten sminke veldig godt, utrolig at det er tre år siden allerede! Syns du var modig som gjorde det da, og modig nå også, selv om du jo er så pen både med og uten sminke, skulle ikke være sånn at man behøver ekstra mot for å vise seg uten sminke egentlig.

Kommentarer deaktivert.