Home » Innkjøp og gaver » Nail polish is a lacquer applied to fingernails or toenails

Nail polish is a lacquer applied to fingernails or toenails

Både ønskelista til jul og til bursdagen min hadde denne lille saken på seg, men da jeg ikke pakket den opp ved noen av anledningene, tok jeg saken i egne hender :-) Jeg så den først i London i fjor vinter, og ønsket meg den enda mer da jeg så den på fingerneglene til Silje i sommerferien. I mellomtida har jeg sett den “over alt”; på forskjellige jenter, og ikke minst på internett!

Neglelakken heter Happy Birthday og kommer fra Deborah Lippmann. Jeg kjøpte min på butikken Fine Ting som ligger på Byporten. Den koster mer enn hva jeg vanligvis bruker på neglelakk, men siden jeg hadde ønska meg den såpass lenge, slo jeg til. Et aldri så lite “kryss i taket” for meg det her, altså!
IMG_8519

Har dere gått til innkjøp av noe dere vanligvis ikke bruker noe særlig penger på i det siste? Fortell!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Neglelakkene til Deborah Lippmann er veldig fine, men jeg syntes de er litt vriene å legge på pent, og ikke minst er de forferdelige å få av! Men, som sagt, de er jo fine, så da er det verd det. ;)

  1. Bruk folie-metoden for å få de av :)
   Påfør neglelakkfjerner på en pads-bit og legg den på neglen. Surr aluminiumsfolie rundt, og la det virke i 10-15 minutter, for så å “dra det av”.

 2. Neglelakken var utrolig fin. Deborah Lippmann har så fine farger. Elsker neglelakkene hun har i blått.
  I dag brukte jeg nesten tusen kroner på en skolesekk. Var dog en Fjellreven Kånken Maxi, og høyst nødvendig innkjøp, men den kostet en fjerdedel av husleia og to ukers matbudsjett. Men det er den verdt :-) Den har vært en av de tingene jeg har sett på lenge og tenkt fram og tilbake om, men så tenkte jeg at man alltid får bruk for en sekk.

  Ha en fortsatt fin kveld :-)

 3. Jepp, faktisk :D En finfin og flott lommebok fra Marc by Marc Jacobs – langt over hva jeg pleier å bruke på en lommebok, men kvaliteten er virkelig deretter! Happy :D Og Deborah Lippmann har jo de beste neglelakkene som finnes :) Jeg har brukt denne over andre farger som bunnfarge, blir veldig stilig det og!

 4. Ah! Jeg ønsker meg også akkurat denne. Så den på neglene til en kollega før jul! Også over det jeg vil bruke på en neglelakk.. Men tror muligens jeg skal unne meg den på neste lønning;-)

 5. Slike er veldig enkle å lage selv, og da kan man bestemme fargene! :) Glitterneglelakk er det eneste jeg bruker, alle andre neglelakker står bare og støver.

 6. H&M har jo denne negllakken, helt lik, og koster under 50 kr :P
  Jeg bruker den og er fornøyd.
  Nais blogg btw ;)

  1. Har flere glitterneglelakker fra H&M, og jeg vil ikke si de er helt makne altså. Men, det er vel en synsesak, hehe! Koselig at du fortsatt liker den etter et år! :-)

 7. Gikk amok på neglelakker før jul! Masse Essie<3 I går kjøpte vi stuebord, OG jeg har bestilt abonnement på et magasin. Tre ting jeg vanligvis aldri bruker penger på!

 8. Naais! Lekkert altså<3 Jeg har vært en flink sparer, men skal jo (som du vet) ut med en del cash når jeg begynner på tattisen:P God helg, kjære;)

 9. Denne er super :D Vanskelig å få av da ;) Når man først har fått den på så sitter den for å si det sånn :D Min erfaring! Men det gjør ikke så mye når den er så fin :)

 10. Jeg har gått til innkjøp av garn, fordi jeg har startet på ett av mine nyttårsforsett; å lære meg å hekle! Ellers har jeg ikke brukt særlig med penger i det siste :-)

 11. Ønsker meg også neglelakk fra Deborah Lippmann:) De er så fine! I forrige uke kjøpe jeg meg en moleskin journal for bokelskere:) En hvor du kan føre inn alle bøker du har lest,skrive sitater og info:) Var en belønning fra meg selv ettersom jeg bestod eksamene til jul:)hehe

 12. Happy Birthday er skikkelig fin :D

  Jeg kjøpte faktisk en leppestift fra YSL i dag, noe jeg aldri pleier å bruke penger på. Hadde også ønska meg den en stund, så da var det ekstra gøy å kjøpe den :)

 13. Jeg syns jeg skimtet den i forrige innlegg? (Heldige, heldige du som fikk se Kaizers live!) Fin neglelakk hvertfall, den kler navnet sitt. Elsker å se søte, fine lakkerte negler på forskjellige blogger rundt om, for selv klarer jeg knapt å ha på neglelakk mer enn en dag… Kunststudentlivet tærer på neglene!

 14. Hei. Jeg må bare si dette: jeg var innom Lush i dag sammen med ei venninne, og du ekspederte oss. Jeg må bare si jeg ble så starstruck av å se deg. Haha! Jeg har lest bloggen din i 2 år nå, fast, og det var faktisk virkelig stort å se deg. Haha!
  Liker virkelig bloggen din og neglelakken btw ^^

  1. Hallo! Hihi, så koselig! Du skulle ha gjort deg til kjenne og hilst på, så jeg fikk se hvem du er! Takk for det:-D!

 15. Elsker den neglelakken, men er mest fan av mørke toner. Jeg gikk bananas i Essie avdelingen på cubus i forrige uke ;) Kjøpte sort, vinrød, mørk burgunder og topcoat. Neglelakk er så gøøøy!

 16. hihi, jeg bruker knapt neglelakk, men denne stod på ønskelista til både jul og bursdag for meg også! etter budsjettet er gjort i neste måned så kaaanskje.. den er jo så fin og passer til morsomme anledninger! :)

Kommentarer deaktivert.