Home » Innkjøp og gaver » Mymlens Mamma og sånt

Mymlens Mamma og sånt

Dagen før jeg reiste til Risør (kom tilbake til Oslo igår, forresten!) fikk jeg en overraskelse av Åsmund! Noen dager i forveien overrasket jeg han nemlig med Den relativt store boka om Radioresepsjonen, som falt veldig godt i smak. Åsmund ville gjerne bli “skuls”, og resultatet ble en ny Mummikopp til meg! Klarer dere se hvilken som er det nyeste tilskuddet til min voksende samling?:

Jepp, Mymlens Mamma! Helt ny i Mummikoppsamlinga mi, og i Mummikoppverdenen. Fin?:

Varme, tovede ullsokktøfler har jeg også fått meg! Fra en gavmild, godt voksen, bloggleser fra Risør, som mormor og bestefar var på Kanariøyene med nylig. Utrolig koselig, og ikke minst moro, med  uventet og fin gave fra så uventet hold. Tusen takk, de er allerede flittig brukt!:

Lomma i kåpa mi ble fylt opp med kongler da jeg gikk tur i Risør på tirsdag. Konglene fikk være med til Oslo, for å pynte opp spisebordet, og for å minne om skog og vår!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Var innom jernia en dag jeg var i Molde å så på mummikoppene, ååh de er så snasne!
  Du er så heldig som har så mange :) Jeg skal jaggu begynne å samle jeg også.
  Fineste Ina!

  1. De er både søte, nostalgiske, fine og morsomme. Og! Ikke minst også gode å drikke av! Fem av seks kopper har jeg fått i gave. Super ting å ønske seg til bursdag, jul eller andre spesielle anledninger. Og samling.. det er jo også så moro! :-D

 2. Oi, så skjønn hun (eller han?) er som gir deg så fine sokketøfler helt utav det blå :-) Fin farge også!
  Og så fint å samle kongler :-) Jeg har fire store som pynter opp her. Veldig fint vinter som vår.

  Ja og så fin kopp selvfølgelig :-)

  1. Ja, ikkesant!? Ble skikkelig satt ut (på en bra måte!). Utrolig koselig gjort av henne (jepp, en dame)! Perfekt ina-farge også :-D Åh, store kongler høres like så fint ut! Det må jeg nok jakte litt etter ved neste Risørbesøk ;>

 3. ÅÅh, så fin den var, og herreguuud så mange barn hun har:P Haha, hjelp!
  Så fine sokkene var også, superkoselig gjort:D
  Ooogså likte jeg konglene, hihi!

 4. Mumikoppene er kjempesøte. Jeg har gått og sikla på dem i ca et år. Tror jeg må begynne med å kjøpe en snart ;)

 5. Ehm.. kan hende dette allerede ligger ute et sted, men ville du laget et innlegg om hvordan du redigerer bilda dine og sånn steg for steg i photoshop? :-) Elsker koppene, forresten!

  1. Jeg har nok ikke postet noen innlegg om det før, og kommer nok aldri til å gjøre det heller. Ja, ikke sant de er fine:-D?

  1. Takktakk:-) Ja, jeg samler på vanlige kopper også, i tillegg til fine opplevelser og mennesker, pyntefluesopp, øresmykker, skjerf og sikkert litt til

 6. Så fin mummikopp! Jeg har 6 stk fra før, men tenker å komme opp i 8 snart. Kanskje mymlens mamma er tingen? :) Og mummi&snorkfrøken (den rosa)!

 7. Jeg og samler på disse yndige, spesielle, fine koppene! (og diverse skåler og bestikk av samme slag)
  Begynte med at jeg meldte meg som blodgiver i høst, og da får man en mummikopp som takk. (som forøvrig er kjempe snilt) :-D

Kommentarer deaktivert.