Home » Favoritter » Tanker » Videoblogger » Musikkvideofavoritter fra tenårene

Musikkvideofavoritter fra tenårene

Ah, for noen minner! Like før det første året som tenåring, begynte jeg å fatte skikkelig interesse for musikk og da ikke minst musikkvideoer! Vi snakker 2000-tallet, den tida hvor det ble lagt mye tid og penger i å lage kule musikkvideoer, og alle vi som var barn og unge på den tida hadde vel våre soleklare favoritter, eller hva? Jeg fortsatte å digge musikkvideoer i årene som fulgte, og her er noen av mine absolutte favoritter fra tenåringsårene. Enjoy!:

Mew – Am I Wry? No

Denne sangen og nøyaktig denne videoen var min introduksjon til Mew. Jeg husker så innmari godt første gang jeg så denne videoen, og ble pangforelsket der og da, både i Jonas Bjerre og bandet (Knis! Se så unge de er da!). Det var magisk, jeg hadde aldri hørt lignende! Året var 2002, og jeg var fra den dagen av en Frenger (Mew-fan) helt inn i ryggmargen! 

P!nk – Stupid Girls

Jeg er 15 år, og lever på ingen måte opp til å være en “pen og populær” jente, men jeg var i grunnen veldig fornøyd med nettopp det. Derfor traff denne videoen, og sangen, meg skikkelig, og jeg synes den er riktig så morsom den dag i dag!

Avril Lavigne – Sk8er Boi

Jeg var ikke mer enn 11 år da denne sangen kom ut, men oh my, så kul den var!! Jeg drømte om å være like rocka og kul som Avril, og pugga alle sangene fra albumet, skaffa meg svettearmbånd, nagler og slips. Ohyeah

Gwen Stefani – What You Waiting For?

Fargene, sminken, kulissene, melodien, sangen.. Alt ved denne videoen fenget og inspirerte meg som 13 åring!

P!ink – Get The Party Started

P!nk burde nesten ha hatt sitt eget kapittel for min del, for da jeg oppdaget henne gjennom denne låta og videoen i ca 2002 var det som en åpenbaring. Hun var definisjonen på kul gjennom store deler av min ungdom, og denne videoen var helt utrolig tøff, synes jeg!

No Doubt – It’s My Life

Trenger ikke mye forklaring, annet enn at denne var så syk og vill og rar at jeg som 13 åring ikke kunne annet enn å digge den!

Flere enn meg som var glad i musikkvideoer i tenårene/oppveksten?
Fortell meg gjerne om favorittene deres!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så herlig ^^ “What you waiting for” med Gwen Stefani var en av mine storfavoritter også..! Hun var liksom både steintøff og ganske quirky i tillegg!
  Side note: jeg har tenkt mange ganger at du ligner litegrann på P!nk :)

  1. Så enig!! Digga henne først i No Doubt (hører fortsatt på dem), og så var hun sannelig kul som solo også. Hoho, er det sant?! Kjempestas + gøy å høre! Takk!

 2. Mange av disse var store favoritter for min del også!
  Stupid Girls av Pink var en av mine yndlingssanger :))

  1. Hehe, så gøy! Flere av disse føler jeg at er av mye nyere dato, så jeg ble litt paff da det gikk opp for meg når de kom ut.

 3. Ahaha, er noen av disse som går igjen i mine gamle “spillelister” også :) Særlig “Stupid girls” og “It’s my life” likte jeg veldig godt. Husker jeg begynte å skrive ned lister over sanger jeg likte, og senere samlet de i youtubelister og slikt. Hehe. Husker jeg selv hadde skikkelig dilla på “The Holly Dolly Song” (hva skjedde med animerte dyr i den perioden egentlig?), etter at de kuleste og mest populære jentene (les: ikke meg) brukte den sangen i en cheerleaderdans som vi andre måtte se på. Den bare går og går og går omatt og omatt i hjernen som et soundtrack til ungdomsskoleåra hahaha.

  1. Hahah, herlig!! Åh, minner asså. Knis! Jeg så svært lite videoer på Youtube egentlig, men NRK2 (?) sendte ofte et program som spilte musikkvideoer. Man stemte fram det man ville høre via SMS. Merkelig konsept i vår tid, men da var det helt genialt!

Kommentarer deaktivert.