Home » Helgekos » Munch og Botanisk Hage i januar

Munch og Botanisk Hage i januar

Lørdag tilbrakte vi mer eller mindre i ro og mak i heimen, og søndag bestemte vi oss derfor for å være litt kultiverte og dro dermed på Munch.-museet! Der var det siste dag med utstillingen Vigeland + Munch, og det var riktig så mye fint å se! Jeg hadde faktisk ikke vært på Munch-museet siden høsten 2013, så det var sannelig på tide med en ny tur:
IMG_0485
Fulle av inntrykk fra utstillingen, tok vi fika på kaféen i museumslokalet, tittet på mennesker og pratet:
IMG_0490
Jeg hadde kjøpt postkort og buttons (Munch og Van Gogh) i museumsbutikken, og var riktig så fornøyd:
IMG_0504
Hey, hey!:
IMG_0512
Så bar det ut i sol og snø, og bort til Botanisk Hage, som ligger et steinkast unna:
IMG_0535
Tidlig ettermiddag, og sola var så varm og fin. Snøen glitret og fuglene kvitret, og jeg ble fylt av ro og glede. Hagen var fylt med søndagsglade turgåere, og jeg tenkte på at jeg var veldig glad for at vi hadde tatt oss turen:
IMG_0546
Hei kjekken!:
IMG_0549 IMG_0552
Naturligvis måtte vi en liten tur inn i palmehuset, som jeg er så glad i, før vi fartet hjemover:
IMG_0574 IMG_0590 IMG_0594 IMG_0595

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Jeg likte den utstillingen så godt, og er så glad for at jeg rakk å se den før vi flyttet! Nå fikk jeg forresten sykt lyst på en solskinnsbolle, hihi. Ha ei fortsatt fin uke, Ina!

    1. Den var veldig fin! Er glad for at vi også fikk den med oss. Åh, nå hører jeg på podcasten din, hihi! Ha en strålende uke, fina!!

Kommentarer deaktivert.