Home » Innkjøp og gaver » Mummivinter totusenogtolv

Mummivinter totusenogtolv

Som den Mummikoppsamleren jeg er, har jeg såklart gått til innkjøp av sesongkoppen for vinteren 2012; Vinterskog! Vinterkoppen fra i fjor fikk jeg jo av mamma og pappa i sommer, så nå er to vinterkopper på plass :-) Jeg har ikke innviet noen av vinterkoppene enda, og kommer nok ikke til å gjøre det før det blir ordentlig vinter heller. Bare sånn for å få skikkelig vinterfølelse!

 Translation:
I bought the winter season Moomin mug named Winter Forest last week. Now I got 15 Moomin mugs!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. De koppene er så fine! Husker jeg unte meg forrige mummi vinterkopp ifjor når jeg hadde trent i så mange uker.. :) Hvorfor begynte jeg ikke å samle for mange år siden! :D

  2. Åh, jeg gleder meg til å få denne i samlinga mi og, den er så fin!
    Jeg skal vente til 30 november med å kjøpe den, da. Leste at en butikk som heter Kitchen har mummikopper på tilbud til 99kr den dagen, så da kan jeg like greit vente. De er jo littebitt dyre.

  3. Kanskje du skulle bli blodgiver, Ina? som blodgiver får du nemlig mummikopp i “premie” etter hver givning! har en liten samling selv, og de jeg har fått fra blodbanken føles det litt ekstra godt å drikke fra:) bare en liten oppfordring ;)

    1. Jeg kan dessverre ikke gi blod med piercinger i slimhinnene. Hadde det ikke vært for det,hadde jeg gitt blod for lengst (men ikke pga Mummikoppene,enda det er en veldig fin premie!). Takk for tipset uansett!:-)

  4. åå så utrolig fin den var! jeg har kun én mummikopp, men håper å få tak i flere snart :) (det er jo litt ekstra spennende at det ikke er så enkelt å få tak i dem her i Nederland :))

Kommentarer deaktivert.