Home » Interiør » Samling » Mumminyheter i butikkhyllene

Mumminyheter i butikkhyllene

Mer Mummi! På min ønskeliste står disse to:
mummi
Mugga med Lille My på lanseres i disse dager, og selv om motivet ikke minner om jul, så føler jeg at den ville passe godt nettopp da, fordi den er så rød og fin! Den får stå på ønskelista til jul/bursdag. Koppen, Vinterdvale, er årets vinterkopp, og den er SÅÅÅ FIN! Den skal jeg sikre meg så fort jeg finner den i butikkhyllene (lanseres i oktober), hoho! Flere som skal sikre seg Vinterdvale-koppen, eller?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åja gjett om vinterkoppen skal rett inn i samlinga !! Har ikke noen mugger fra før, men er svak for lilly my koppene så det spørs om ikke det måtte bli en lille my mugge om jeg skulle hatt en ;) Skikkelig julefin og rød :D Dessuten har jeg rødt kjøkken, så den sklir rett inn her hos meg.

 2. Vinterdvale-koppen var fin! Har egentlig tenkt å ikke kjøpe så mange flere mummi-kopper, og heller samle en annen serie i tillegg som er litt enklere :) Men har en kjærlighet til de koppene som er bare lyse farger – så denne må jeg kanskje gjøre et unntak for!

 3. Oii! Den med vinterdvale var nydelig, og appelsiner og lille my sammen blir nesten for mye fint på en gang hihi. Liker bloggen din! :D

 4. Jeg skal! Hadde egentlig tenkt å skaffe meg den via blodbanken, men etter siste blodgivning fikk jeg beskjed om at jeg har jernmangel og 6mnd “karantene” (og etter litt googling på jernmangel-symptomer så fant jeg ut hvorfor jeg har vært så sliten og lei i det siste) så da får jeg ønske meg den til jul istedet. Om jeg klarer å vente da, hihi :-)
  Har også veldig lyst på mugga og den lille krukka, motivet er såå herlig! :-)

  1. Ååååå, så godt at de fant ut av det! Da håper jeg du har fått noe for det, og blir fort frisk. Jeg hadde det selv for noen år sidensiog det er skikkelig kjipt. God bedring!

 5. Åh, skal få tak i den koppen så fort den blir lagt ut for salg. Den er helt nydelig. I mine øyne; kanskje den peneste vinterkoppen noen gang? Hvilken vinterkopp liker du best?

  1. Enig! Jeg tror denne er en av disse fineste for min del også. Liker også veldig godt den med juletreet på. Enn du?

 6. Ååh så nydelig årets vinterkopp er!! Skal definitivt sikre meg den ja! Og mugga må også stå på ønskelista, lille my er min favoritt i mummidalen :-)

 7. Jeg så muggen i går, den er fin altså! Spørs om jeg ikke må tre over i mugge-samling også. Både den, og den gule Mummimamma og Mymlen er jo veldig fine. Og nå som vi skal flytte og få mer plass kan jeg jo kanskje unne meg noen ;-) Vinterdvale blir definitivt med i samlingen! :-) Jeg var også så heldig at jeg fikk kjøpt meg Hemulen brukt i helgen, ååå, den er SÅ fin. Nesten så jeg glemmer at jeg måtte betale litt ekstra for den – verdt det!

  1. Hohoho, ikke sant! Herlig med flytting til større sted. Gratulerer! Hemulen er nyyydelig. Verdt noen kroner ekstra! Ha en finfin onsdag!

 8. Den står på ønskeliste ja, men jeg må nok snart ha større kjøkken om jeg ikke stopper samlingen! Muggen hadde jeg ikke sett før, men er enig at den sikkert bli veldig fin til jul :)

 9. Åh, oppdaget bloggen din i dag og er helt forelsket. Så mye positivitet og farger! Tror jeg har blitt tipset om deg før, men glemsk som jeg er går det fort inn ene øret og ut det andre. Skal helt klart ha vinterkoppen!

Kommentarer deaktivert.