Home » Ønskelister » Samling » Mummikopper fra en svunnen tid

Mummikopper fra en svunnen tid

Jeg bestemte meg ganske kjapt og greit da jeg begynte å samle på Mummikopper for noen år siden, at jeg ikke skulle strebe etter å få tak i de koppene som har gått ut av sortimentet, men ganske enkelt kjøpe kopper etterhvert som de var/ble tilgjengelige. Allikevel er det lov å drømme om utgåtte kopper, og dette er favorittene mine blant dem. Så himla fine!:
mummikopponsker

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den er nyyyydelig! Minner meg om Risør, barndom og sommer… Tror det er den fineste som er! Ti kopper er en finfin start!

 1. Jeg har og bestemt meg for det, men klarer likevel ikke la vær å ønske meg et par av dem som just har gått ut av produksjon! Er veldig enig i at de du har på bilde her er superfine – men akk, for en pris man må ut med om man ønsker dem nå! :o Nei, vi får samle på de som kommer fremover :-)

  1. Skjønner jeg veldig godt! Om det er kopper som helt nylig har gått ut, kan det jo hende noen butikker fortsatt har dem inne? Jeg var så heldig å finne en ett år gammel vinterkopp for noen år siden, som jeg ikke hadde, på Jernia i Risør. Det var så gøy!

   1. Å, det skjønner jeg! Gubben tror jo det har rabla for meg med denne mummi-manien, hihi! Jeg var innom alle stedene i Kristiansand i påsken for å se om de hadde nylig utgåtte Mummipappa, dog uten hell! Satser på at jeg finner noen innomellom, hihi! :D

  1. Hehe, jeg vet, men jeg skal nok ikke ta det steget, å kjøpe kopper som har gått ut av sortimentet. Men, det er lov å ønske seg/drømme seg bort! Takk for link uansett, Marte!

 2. Har kjøpt en del fra ebay, og vet at det er en dyr affære. Har slutta med det nå, da de jeg mangler går for aaalt for mye. Kjøpte de fleste på auksjon, og betalte etter hva jeg syntes var ok. Noen ganger har jeg vært kjempeheldig, for både såpeboble, Vinter 2009, rosehagen og familiekoppen har jeg fått for under 300kr. Noe som jeg ser inne på ebay nå var ett kupp! Den eneste jeg har betalt over “smerteterskelen” for er Nattseiling, som jeg kjøpte for noen av dimmepengene mine, som belønning for å ha fullført førstegangstjenesten. Men etter det har jeg slutta å kjøpe opp gamle kopper, selv om det er mange jeg har lyst på :-)

  1. Hoho, skjønner det! Ja, jeg er egentlig ikke bekymret i forhold til pengene, enda det hadde blitt en del. Det er mer prinsippet det går på for min del, at jeg ikke vil styre så med det. Tror jeg lett kunne ha gått helt bananas, haha! Åå, så fine kupp! Skjønner godt at du ble fornøyd og glad da! Og at du belønnet deg selv med Nattseiling er også fullt forståelig. Finfin kopp!!

 3. Kveldsseilingkoppen <3 venninna mi har den, hulk! Men ja, jeg holder meg også unna ebay, det blir for mye penger bare… Tar det den dagen jeg er rik!

 4. Jeg hadde “Såpebobler”, men solgte den ved nyåret fordi jeg ikke ønsket å samle på mummi-kopper (fått den i Blodbanken). Hadde jeg visst at du manglet den, skulle du jammen fått den!

  1. Ååh, så snilt sagt av deg! Regner med at den du solgte den til ble minst like glad som jeg hadde blitt, så det er uansett bra!

 5. Rosehage er veldig, veldig fin. Nevnte for kjæresten for noen uker siden at den står høyt på bursdagsønskelisten. Håper han fortsatt husker det :) Liker også veldig godt vinternatt og dykking, men de går jo for helt drøye priser D: Skulle begynt å samle da jeg var liten.

  1. Hoho, krysser fingrene for at han kjøper den til deg! Dykking er også sååå søt! Ja, det er det en skule ha gjort.. Meh!

 6. åh! nå ønsker jeg meg Rosehagekoppen, såå fin. Jeg har Kveldsseiling, tror det er en favoritt fra samlingen min (vanskelig å velge) :-)

 7. Ååå, de er så fine de koppene der! Tenker at jeg skulle ha begynt å samle før, hehe, men, jeg streber heller ikke etter å få tak i alle de utgåtte koppene. Kanskje etterhvert, men, nå har jeg igrunn mer enn nok med å holde meg oppdatert på de som er tilgjengelig nå, haha.

Kommentarer deaktivert.