Home » Innkjøp og gaver » Mummikopp nummer fem

Mummikopp nummer fem

 Før jobb på tirsdag var jeg helt spinnvill. Smatt innom Jernia i Torggata rett ved Pinpointjobben og svidde av 199,- på en ny kopp til koppesamlinga mi! Samtidig som å være en ny kopp til koppesamlinga, var den en ny kopp til Mummikoppsamlinga. Hei Politimester!:

Samler dere på Mummikoppene? Hvilke har dere samlet til nå, i så fall:-)?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Skal begynne å samle på mummikopper selv :-) Har sagt til noen i slekta iallefall at jeg ønsker meg en til bursdager osv iallefall. Hvor mange har du nå?

  1. Er en super ting å få i gave! Hehe, som blogginnleggtittelen sier har jeg nå fem stykker :-) Og flere skal det bli! :-D

 2. De er så fine!
  mamma er blodgiver, så hver gang hun gir blod for hun en søt mummikopp med hjem!
  Har ca. 5 stykker nå (:

 3. sammler på dem også :D
  Har :
  -mummi mamma den røde
  -Den rosave med mummi og snorkfrøken /pluss skålen
  -Den med snus mummeriken

  Ønsker meg det til jul av tanter og venner siden jeg skal sammle til jeg skal flytte ut : D

 4. Elsker de koppene, de er så utrolig fine! Har bare den rosa kjærlighets koppen med mummi og Snorkfrøken til nå, har nettopp startet å samle. De selger de nesten ingen steder her jeg bor.. :(

 5. Åå, så kul den var :-D
  Jeg syns mummikoppene er veldig veldig kule, men har ikke begynt å samle på dem selv.

 6. Jeg har to mummikopper og én mummi dyptallerken, jeg har kjøpt mine i finland, jeg har “han derre med den grønne hatten” Husker ikke navnet på norsk(!) og svart/hvit litt tegneserie-aktig mummikopp, som er den samme på dyptallerkenen. Jeg har planer om og begynne og samle, synes de er så søte! :)

 7. Så fin!
  Har sniff, snusmumrikken, love, lille my såpebobler, mummimamma, mummipappa, stinky, vinter koppen 2011 og mymlen:) har forhåndsbestilt mymlens mamma og mummis primadonna hest :)

 8. Er skikkelig mummifan, og har hatt lyst på de koppene siden jeg var 12. Men regner med at jeg blir å kjøpe min første snart, de er jo så utrolig lekre

 9. Politimesteren er en fin kopp, og den står absolutt på ønskelista mi! Jeg har faktisk ti mummikopper nå. Kjærlighetskoppen, en jubileumskopp med fyrtårnet og havet på, Sniff, Stinky, Lille My, Mymlen, Hemulen, Snorkfrøken, Mummimamma og Mummipappa. Og jeg er like glad i dem alle sammen!

 10. Weys, bra vi følger med, haha. Fem er jo bra! Søkte de opp på google, og der var det rundt 20 varianter. Haha, det kan ta litt tid å samle seg opp til om man ikke kjøper fler i slengen :-D
  Men, så er det jo den morsomme tingen med at når man samler på noe (iallefall meg), så vil man ha spart seg opp til den eller få den som en overraskelse.

  Jeg har bynt å samle på såper fra lush etter at jeg ble lushdilla, det er iallefall morro! :-D
  Elsker å samle på ting. Man blir så ufattelig glad i de tingene å verdsetter de på en slags rar måte, tihi..

 11. Så fin!! Jeg får en kopp hver gang jeg gir blod, og nå har jeg ni stykker! Elsker mummikoppene <3 Skal ha alle sammen en gang (; hihi

 12. Jeg samler selv, men første koppen min ble jeg frastjålet på folkehøgskole :/

  Så nå har jeg begynt på nytt!
  Har kun hattifnattene så langt, men de er som premier på blodbanken der jeg gir blod, så om tre måneders tid får jeg en ny en! :)

 13. Åhh, elsker mummikopper! Har selv den rosa med snorkfrøken, den røde med mummimamma og en grønn en med tufsla og vifsla :) Love it!

 14. Mummikoppene er aldeles herlige og søte! Jeg har godt over 10 stk i samlingen min til nå, hehe! :-) Jeg får nemlig en kopp i gave hver gang jeg donerer blod, så da blir det i pose i sekk; gode gjerninger og fiiiine kopper! :-)

 15. Jeg fikk en mummikopp en gang da jeg ga blod, så gikk jeg gjennom barneavdelingen for å komme ut enklere, og der var en liten, alorlig syk jente som stirra intenst på koppen jeg hadde i hånden. Da klarte jeg ikke annet enn å gi den koppen bort. Så jeg har ingen, hehe

 16. Ttof jeg har alle de faste nå, og et par seOngkopper. Har fått omtrent alle i gave og har samlet siden 2007 :-) men tror favoritten min er den dj kjøpte idag, den er spesielt fin på baksiden hvor politimesteren sniker seg vekk :D

 17. De er så fine! :) Jeg har ti stykker nå. Pappa er blodgiver, så han får mummikopper når han har gitt blod :) Jeg er blodgiver jeg også, men på Ullevål har de ikke mummikopper. Uansett, jeg har Sniff, Snusmumrikken, Fillifjonka, Politimesteren, Hattifnattene, Hufsa, Mummi, sommerkoppen 2010, vinterkoppen 2011 og Mymlen. :)

 18. Jeg tror faktisk man får slike mummikopper når man gir blod til blodbanken :-D Mamma fikk værtfall det :-D Random fakta, haha!

 19. Jeg har bare en selv enda, men skal definitivt begynne å samle. Har dekorert veggene mine med hele to mumi plakater. Også har jeg fem mumi coasters + en mumibok. Det gjør meg så glad :) Har også lyst på skålene og serveringsfat.

 20. De er så søte! Gjør nok ikke det, men de er jo bare helt herlige =)

 21. Han er så fin! Jeg pleier også å belønne meg selv med en Mummikopp iblant, og både søsteren min og jeg har vært så heldige å få noen i gave, så nå har vi sju. De tar seg så fint ut der de henger på kjøkkenet!

 22. Jeg er vel oppe i 5-6 mummikopper nå, hihi! Jeg får velge en ting hver gang jeg gir blod, så da velger jeg så klart mummikopper :D I tillegg gir mamma og pappa blod også, og de hjelper til i samlingen min ^^

 23. Åh, jeg elsker de!
  Har 11 stykker ellerno, Snorkfrøken(rosa), Hun lange rød dama(beige), mummi(blå), Stinky(grå), mummipappa(sort), lille my(gul), noen rare dyr(grønn), hattifnatter(oransje). Husker faktisk ikke resten av de. :I De er i Trysil nemmelig :D

 24. Disse vidunderlige koppene! Jeg har snusmumrikken (<3), vinterkoppen og lille My med såpeboblene. Søsteren min har fjomsedyret, moren min har hattifnattene og faren min har mummipappa. Det er toppen av søndagsidyll når alle drikker fra hver sin mummikopp til frokost…

 25. Mummi :D I stedet for å ramse opp de jeg har, kan jeg si at jeg mangler Tooticki, Muddler og “Fuzzy” (som for meg er helt ukjent), i tillegg til noen sesongkopper. Totalt har jeg hvertfall 17 mummikopper her i Oslo, og 2 hjemme (Mummimamma & Mummipappa står hos mamma & pappa, hihi). Jeg har også den skåla med My og såpebobler (skulle ha kopp men bestilte selvsagt feil) ;P

 26. Jeg er også en av dem som får med meg en ny mummikopp hjem hver gang jeg gir blod.

 27. Jeg og min mor samler, hun har vært så snill å sagt at jeg skal få de med meg i framtiden. Pga jeg elsker mummi, og koppene er så søte.

  Min favoritt er den med snusmumrikken på, hadde også et lite crush på han som barn. Har klart å samle opp 8 stk nå ^^

 28. Mummikopper er noe av det fineste jeg vet! Noen har jeg fått i gave, noen har jeg kjøpt som belønning til meg selv, og noen har jeg fått når jeg gir blod i blodbanken. De jeg har til nå er; kjærlighetskoppen, lille my med bobler, politimesteren, hemulen, sausedyret, stinky, mymlen, filifjonka, hufsa, en med hele mummifamilien på, en med mummi, sniff, og sist men ikke minst hattifnattene :)

 29. Bestefaren min samler, men han er blodgiver, og da kan han velge mellom mange fine mummikopper :)

 30. De er så fiiine! Herlige barndomsminner. Har selv den lyserosa koppen hvor mummi og snorkfrøken sitter og ser på solnedgangen. Ønsker meg flere!

 31. Ja, vi har rundt 30 i skapet, men jeg tror ikke at vi samler, er pappa som kjøper de inn. Det har alltid vært slik at vi kjøper inn en ny når vi ser enn vi ikke har fra før av, pappa liker spesielt jubeleums koppene, noen har vi også to av, men svært få. Det begynte faktisk før noen år tilbake da mamma skulle gi blod, haha.

 32. Elsker Mummi og vennene hans, og har samlet kopper i flere år nå, så jeg har 35 forskjellige i mitt lille hybelkjøkkenskap:) Snille kjæresten ga meg seks av de “eldre” koppene som er gått ut av produksjon til jul, ble noen gledestårer da!:)

Kommentarer deaktivert.