Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Samling » Mummikopp nummer 42

Mummikopp nummer 42

mummi-vinter-2015
Hihi, vinterkoppen for 2015, “Vinterdvale”, er endelig i hus!
Jeg var så heldig å finne den på et stativ på flyplassen i København, til den nette sum av 99 danske kroner! Et knippe vinterkopper var hengt ut på salgsstativet ved en feiltakelse, men jeg fikk den allikevel for 99 DKK. Hurra! Vinterdvale-koppen er, sammen med “Under Juletreet” (vinterkoppen i 2013), de to fineste vinterkoppene jeg har. Den er bare rett og slett nydelig!

Koppen lanseres egentlig ikke før i oktober, men jeg har sett mange som har fått tak i den i diverse kjøkkenutstyrsforretninger eller på Jernia allerede, så det er verdt en titt!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Elsker mumikopper! Sitter faktisk å nyter te av min “kjærlighet” kopp atm :)

  2. Åh så heldig ! Har sett flere som har vært heldig å finne den på Kastrup ja.. her må jeg vel bare smøre meg med bittelitt tolmodighet :/ Den er superfin !

    1. Hihi, ja, flaks skal man ha! Den er i flere butikker i Oslo også nå har jeg fått med meg, så du kan alltids ta en titt!

  3. Denne var spesielt nydelig, syns jeg. Kanskje det skal bli mitt første mummikoppinnkjøp, og starten på en samling… Da er vel ønskelisten for jul og bursdag i boks i fremtiden, hihi. Litt skummelt å begynne, jeg vet egentlig ikke om jeg har plass til ørten-førti kopper når den tid kommer. :P

    1. Helt enig! Hah, ja, det kan være skummelt å begynne samlinga, men som du sier, så er gavene framover sikret.

  4. Den er så fin! Og nice, 99kr!!! Det hender faktisk at jeg drømmer at jeg er på shopping, og så kommer jeg over et salgsbord med masse mummikopper. Gjerne sånne kopper som egentlig ikke selges lengre :P Uff, litt hekta…

  5. Herregud! Den er jo enda finere enn jeg trodde! Den BØR ligge i en av pakkene jeg får til bursdagen min haha.

Kommentarer deaktivert.