Home » Ønskelister » Mummi-mugge og Bjørg-halskjede
 1. Ikea selger 70×100 puter til 159kr om du ikke får de til bursdagen :) Hilsen Elise på ikea!

  1. Hoho, takk! Må nok på en IKEA-tur det m ikke aaaalt for lenge, så det er kjekt å ha i bakhodet!

 2. Har akkurat lest meg opp, så jeg samler alle kommentarene mine her jeg, hihi ^^
  Aller først så må jeg takke masse for kundekvelden ! Den var så koselig, og den nye piercingen er så søt ! Kjæresten var også bra fornøyd med både drikke og kake, selv om han ble bra skuffa da han ikke fikk de flotte sokkene.
  Jeg har en sånn kjempepute selv, og den er forresten det beste med hele senga mi :)))
  På treningsinnlegget, skulle Åsmund ligne på noen ? Han minner bittelitt om Rob Zombie, og jeg digger Rob Zombie xD

  1. Hoho, det er helt i orden! Tusen takk for at du kom, og så fint at du hadde en bra kveld! Hehe, nei, han skulle bare være litt “grunge”, og slo ut håret! Googla Rob Zombie nå, og kan absolutt se en likhet, haha! Kult.

 3. Jeg ønsker meg en jerngryte fra Le Creuset. Rett og slett. Blir ikke enig med meg selv om hvilken farge jeg vil ha, men det er enten rød, turkis eller grønn :D

 4. Fine ønsker!
  Ønsker meg noen Mummi-saker, den skåla deriblant (men den har vel ikke lansering før i 2016 tro?), noen filmer, snøkuler, strikka tøffler og spennende krim :-)

 5. Så fine ønsker! Jeg ønsker meg også en mummimugge, pluss mummikopper og skåler :-) ellers ønsker jeg meg gode bøker, og strikkaplagg! Jeg er veldig glad i å strikke, men det å strikke til meg selv blir liksom nedprioritert. I alle fall nå til jul, da mange får strikka-gaver av meg! :-)

 6. Ååååh, så fint sengesett :D
  Jeg ønsker meg blant annet en lampe fra Clas Ohlson som jeg har blitt helt forelsket i og Onkel Trubadur-kopper :D

 7. Å, så mye fint! Hvor er muggen og skålen fra? Kan ikke finne de noe sted.. Blir dratt tilbake til barndommen bare av å se på dem *hjerteriøya*

  1. Ikke sant! De er ikke kommet for salg enda, men de blir å finne de stedene man finner mummikoppene (kjøkkenbutikker, Jernia, Kitch’n osv). Så fine!

Kommentarer deaktivert.