Home » Hverdagsblogg » Morgenstund med pus i hus

Morgenstund med pus i hus

Untitled-1
Fotografert med Fujifilm FinePix X10

God tirsdagsformiddag! Jeg spiser knekkebrødfrokost med Biola og hjemmelaget iskaffi til, og har en kosete Apo-pus på fanget. I natt har han vært suuuperleken, og spunnet rundt på parketten, pilt inn og ut av soverommet, lekt med puselekene sine i stua og mjauet høylytt. Haha! Kan ikke si det ble så god søvn i natt på Åsmund og meg, men det går ikke an å være sur heller, når han er så fantastisk søt! I dag er han bare veldig kosete, og jeg kan tenke meg det blir litt ekstra vanskelig å reise fra ham idag. På planen står nemlig først fotojobb på Pinpoint, etterfulgt av jobbing på Lush for første gang på to uker! Hurra! I ettermiddag kommer en ny oppskrift her på bloggen, forresten. Tror den skal falle i smak.
Ha en flott dag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Aaaw, kjenner igjen det ;) Heldigvis er det ofte en veldig rolig og kosete dag etter en slik natt ^^ Ha en flott dag du og ;D

  1. Hihihi, ja, heldigvis! Får håpe han er litt roligere i natt. Vi får leke masse med ham når vi kommer hjem, så han forhåpentligvis blir helt utslitt! Puser altså. Så nydelige! Tusen takk! Kos deg masse!

 2. Hei, Ina,
  ville bare si det var hyggelig å hilse på deg på Lush i dag. Jeg sier hei neste gang jeg ser deg!
  Klem fra Mikala (hun med den konforme sveisen:)

  1. Hei Mikala!
   Var veldig hyggelig å hilse på deg også! Tusen takk for at du gjorde deg til kjenne! Gjør det! Og, du var veldig fin på håret, hehe!

Kommentarer deaktivert.