Home » Innkjøp og gaver » Mobil, mobiltelefon, telefon

Mobil, mobiltelefon, telefon

For et par uker siden fikk jeg meg ny mobiltelefon, nemlig Samsung Galaxy S7!:
mobil

Det trendy Richmond & Finch-dekselet kjøpte jeg på en mobilbutikk på Oslo City, og skjermlåsbakgrunnen er et kunstverk laget av min venn Zachary, forresten. Jeg er skikkelig fornøyd med telefonen, selv om det tok litt tid å vende seg til at den er litt større enn min avgåtte Sony-telefon. Jeg er veldigveldig fornøyd med kameraet på den, samt at den kan hurtiglades (lades opp på null komma niks, i stedet for å bruke timevis på å bli fulladet!). Tommel opp med andre ord, og med såpass godt kamera, er det ekstra moro med både Instagram (@mewkid) og Snapchat (MewkidBlogg) for tida!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Grattis med ny mobil! Kjøpt samme jeg og, for en stund siden. Enig i at kameraet er råbra til å være mobilkamera, så er ekstra moro å ta bilder nå :3

Kommentarer deaktivert.